TV: Japanske bindelege for begyndere

Sexperterne har fået besøg af Midori, der er verdensberømt for sine evner med et reb...

Japansk bondage er ikke kun stramt stiliserede ritualer og komplicerede knuder og avanceret ophængning.

Næ, ifølge den verdensberømte mesterbinder Midori, som rejser kloden rundt for at undervise i bondage og bdsm, er bindelege nemlig langt lettere at gå til - og super frækt.

Det fortæller hun til Sexperterne, ligesom hun også viser sine evner på danskeren Christian, som kom på besøg i dagens anledning.

Læs mere om Midoro på planetmidori.com, hvor du også kan se hendes billedkunst, og hvornår hun er i en verdensdel i nærheden af dig, så du kan komme på et af hendes eftertragtede seminarer eller dojos, som hun kalder dem.

Frække bindelege for øvedeMidori har skrevet flere bøger, ligesom hun også laver bindeshows og maler billeder.
Midori har skrevet flere bøger, ligesom hun også laver bindeshows og maler billeder.


Christian, der på videoen får en lille smagsprøve på, hvad Midori kan med et reb, fortalte efterfølgende, at han var meget imponeret. Christian har i mange år dyrket dominanslege:

- Midori var utroligt god til skabe den fornødne intimitet, som er afgørende for en god seance. Og så på så kort tid. Hun var enormt dynamisk og trovædig. Begge dele er vigtige for mig, når det drejer som om dominans og underkastelse. På trods af at der selvfølgelig er et teaterelement i det, tog det ikke overhånd. Og selv om jeg ikke blev direkte erotisk opstemt, var det fed oplevelse.