TV: Så fræk er tøjten

Sexologen forklarer, hvorfor kvinden med fordel kan omfavne sin indre slut

Sexpert-tv: Så fræk er tøjten

Tøjten eksisterer ikke kun i mandens pornofantasi om den tøjleløse kvinde, der ugenert kaster sin kusse i grams, og som til stadighed er til stede i sit køn.

Næ, ifølge sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen er hun skam reel nok - tøjten ser bare ikke nødvendigvis ud, som manden forestiller hende. Faktisk handler det i høj grad om, at kvinden finder sig egen sin indre slut frem.

I dette indslag fortæller Signe, hvorfor kvinden med fordel kan gå jagt efter sine tøjtetendenser - og hvordan hun kan gøre det.

Måske fordi du oftest har erfaret, at kvinder typisk bedst kan komme med en mand, de er trygge ved, kan det være voldsomt pirrende at møde et kvinde, der kommer blot en eller anden mænd stikker en pik i hende. (Foto: www.shutterstock.com) Sexperterne Fem grunde til at elske tøjten

  Sex & samliv Derfor skal du knalde i flæng

- Det er dog ikk,e alle jeg hverken har haft sex med, eller set mere end en gang, Jeg dater mange, men jeg har faktisk en ret høj standard, når det gælder fok jeg gider at bruge min tid på. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex & samliv Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

0 kommentarer
Vis kommentarer