Undgå disse sexbøffer: Pikfælden og Søstjernen

Ja, det lyder næsten umuligt, men du kan blive endnu bedre i sengen

-- Over artiklen her fortæller sexolog Signe V. Bentzen om elskertyper --

Er du en god elsker?

Ja, selvfølgelig er du det, du er givetvis den bedste elsker, din nuværende partner nogensinde har haft.

Selvtillid er godt i sengen, men det kan alligevel være, at du har nogle fejl og mangler, som du burde face.

Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen fortæller om to kønstypiske sexfælder, mange falder i - og hun giver gode råd til, hvordan du bliver bedre.

Psst! Her er hemmeligheden bag fantastisk oralsex

Pikfælden
- Det er supergodt at have godt med selvtillid med i sengen. At have tillid til sig selv og sine evner er alfa, omend ikke omega, hvis man aspirerer til rollen som superelsker. Men hvis du ikke laver reality-tjek med dine partner(e) og opgraderer dine evner ind i mellem, så kan du ender med en 17-årigs evner i en 42-årigs krop. Vel at mærke uden den 17-åriges virilitet... Så den gode elsker er altså ham/hende der ikke blot er i kontakt med sit eget sexede selv, men også med sin partner(e)s unikke behov.

For mænd gælder det, at de falder ofte i Pikfælden. ALT handler om den og at få den til ejakulere. Det handler om at få friktion på den og køre den af i så mange visuelt fede stillinger - uanset hvad, mener Bentzen:

Danske mænd: Sådan knalder vi

- Jeg hører ofte fra kvinder, både privat og fra klienter, at de tager dem selv i at lægge og tænke på alt muligt andet og være totalt sat af, mens han pumper løs i forskellige ’frække’ stillinger. Det er ikke en skid frækt for dem.

- Men han har en fest. Med sig selv. Når det er værst, er det faktisk bare at masturbere i en kvinde. Når det er bedst, lykkes det alligevel kvinden at finde lidt ind til ham og få ham til at sætte tempoet ned og komme så tæt på, så hun kan nå at få hvirvlet en orgasme ud af det.

Der er vel også kvinder for, hvem pik trumfer oralsex, og som bare vil have fuld skrue?

- Jaja, men det har jo sådan set ikke noget at gøre med vores vens evner at gøre, vel? Heldigt at han møder sådan en pige, men de fleste kvinder har brug for en mand, som har nærvær nok til at ænse, hvordan de har det og og tune ind på, hvad der kunne være dejligt for HENDE også.

Fem tegn på du ikke er sexgud

Løsning: Man kan begynde i det små og fx lige tjekke om man har øjenkontakt jævnligt under sex. Der kan du læse meget. Du vil kunne se, om hun er med eller om der er brug for fx at sætte tempoet ned.

Et andet lille, men supergodt værktøj til at komme i synk er kysset. Der skal kysses meget, meget mere i de soveværelser. Og ja, det kan være svært at kysse, hvis man konstant har hende klasket op i en  ’down-doggy’-stilling. Ergo må du flytte kroppen, så der er plads til kysset og nærhed.

Sådan bliver du en endnu bedre elsker

Søstjernen
En hel del kvinder kører lidt for tilbaglænet ’Hey, jeg har sat håret, lagt make-up og barberet dusken af - what more do you want?’-stilen, mener Bentzen.

Jakob Olrik, forfatter til bogen ’Kvinde - kend din mand’ kalder det ’Søstjernen’, når kvinder ligesom bare lægger sig, spreder benene og overlader det så helt og komplet til manden at gøre hende liderlig og i det hele taget få samlejet til at skride fremad. Selv synes hun at det må være nok, at hun er tilstede og nyder:

- Men kom nu kvinder, det kan vi sgu ikke være bekendt. I forvejen er vi ret komplekse og derfor interessante seksuelle væsner, som det altså kræver sin mand at få tændt. Det mindste, vi kan gøre, er da at returnere tjenesten. Den der passivitet svarer jo slet ikke overens med, hvad den moderne kvinde er og kan.

- Så hun skal ind og være med aktivt. Tage initiativ til at slikke ham - længe og ikke bare som forspil, men som mellemspil, midt under samlejet. Eller fortælle ham, hvad du kunne tænke dig gøre ved ham. Eller spørge ham, hvad HAN har lyst til, at du skal gøre ved ham.

Sådan er hun en god elskerinde

Mange mænd er da glade for, at kvinden læner sig tilbage og nyder, og de har det stramt med kvinder, der er for aktive, for aggressive i sengen?

- Javist, men selv de allermest macho, dominerende mænd sætter pris på, at deres partner aktivt går med på legen. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har mødt nogen mand, som ikke synes at blive overrasket med et ’fødselsdagsblowjob’ ikke er top-nice.

Er noget med at kneppe igen med hofterne eller kaste ham ned på ryggen og tage ham?

-  Det kunne det godt være. Begynd med at danse med eller rettere imod i bolle-bevægelserne. Det gør både stødene dybere og giver ham mere nydelse, og så er det en fin måde at få ’vredet- dit køn op (eller ned) imod ham, så det rammer bedst muligt i forhold til den ydre del af din klitoris. Og det vil helst sikkert tænde ham, at du bevæger dig under (eller over) ham frem for at ligge passivt og tage imod stødene.

- Og beslut dig så for at gøre en lille ting, hver gang I har sex. Beslut det lige EFTER I har haft sex, for der er det lettest at komme humør og få en ide til en ny ting. Det kunne være at kysse hans brystvorter og se, hvordan han reagerer på det. Eller det kan være at bremse hans tempo og trække ham ned til dig og få kysset, så I bliver forbundne igen.

Sådan bliver du en bedre elsker

SEXPERT-TV: Det mest intense sextrick