Ung kvinde: Jeg er alt for liderlig

Sexologen forsøger at guide 29-årig kvinde, der ødelægger alle sine forhold med sin voldsomme sexlyst

Sexpert-tv: Lysten blondine har for stor sexlyst

Måske lyder det som en mands våde drøm. Men for den 29-årige kvinde, der har skrevet til Signes Brevkasse, er hendes store lyst problematisk.

Alle hendes forhold er gået i stykker på den konto.

I videoen over artiklen fortæller sexologen Signe V. Bentzen, hvad den unge kvinde kan gøre.

Her er brevet:

'Jeg er en ung kvinde på 29, der altid har haft enorm sex lyst. Jeg elsker det simpelthen og gerne flere gange dagligt. Jeg er også enormt eksperimenterende og elsker at bryde grænser og har nok (kan jeg jo høre fra mine veninder) vildere fantasier og lyst end de fleste andre kvinder.

Det har desværre bare altid været et problem for mig. Mine forhold er gået i stykker af det. Enten har mine kæresters lyst været alt for lille i forhold min, og de har ikke kunnet følge med mig. Eller, som det forhold jeg er i pt er i, så tænder fyren simpelthen lidt af på, at jeg har så meget lyst.

Min nuværende kæreste vil gerne have lov at jagte mig, men går jeg et par dage uden sex, så bliver jeg små-irriteret og forsøger så at lægge op til sex, men afvises.

Jeg føler mig efterhånden enormt forkert og har seriøst overvejet, om det mig, der helt helt forkert. Jeg føler ind imellem ikke, at jeg som kvinde har ret til min lyst, og jeg skammer mig ofte lidt og træt af at være så liderlig og gå med så beskidte tanker konstant.

Hvad gør jeg?'

Sexologens Signes råd går i to retninger: At kvinden finder sig en kæreste med samme store sexlyst - og/eller at hun ser indad og tænker over, hvad den store sexlyst eventuelt dækker over af problemer.

Hvad mener du, den unge kvinde burde gøre?

HERUNDER SEXPERT-TV: Så ofte skal I knalde:

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen