Top 5: Disse par er iskolde - har sex i fuld offentlighed

Advarsel: Optagelserne herunder kan virke stødende på nogle

Hver sommer bliver spanske Magaluf invaderet af fulde, liderlige og generelt hæmningsløse unge. Her ses et par dyrke sex på stranden foran alle andre. Video: The Sun

Sommer er lig med sex i det fri, men det betyder ikke at man bare kan smide tøjet og kaste sig ud i en omgang lagengymnastik hvorsomhelst i offentligheden. Det kan nemlig være strafbart.

Du kan læse mere om hvordan du undgår at overtræde loven i forbindelse med udendørs sex her.

Herunder har vi samlet fem par,  som det IKKE kan anbefales at efterligne, hvis man gerne vil undgå retsforfølgelse og mulig offentlig ydmygelse.

Se de fem ublu par herunder:

1. Knaldede mens de ventede på pizza

- Folk, der kritiserer os, er kedelige!

Sådan lød reaktionen fra 28-årige Daniella Hirst og 31-årige Craig Smith, efter en video  med parrets intime stund på Domino's Pizza i engelske Scarborough gjorde dem kendte.

Lysten kom over det engelske par mens de ventede på en pizza, og at adskillige medarbejdere blev øjenvidner til deres udfoldelser generede dem ikke.

- Efter vi bestilte pizzaen, talte vi om alle de steder vi har haft sex med hinanden, fortalte Craig Smith efterfølgende til The Sun.

- Vores top fem tæller en bus, en varevogn, et hotel, en svømmepøl og en mark. Vi ville se om vi kunne overgå det.

2. Sex midt på gaden i party-byHver sommer kommer nye fortællinger om især britiske unges skandaløse opførsel i det spanske ferieparadis Magaluf. Uhæmmet druk og sex er en del af dagsordenen, som det for eksempel ses i dette klip, hvor et par har sex midt på en af byens store gader.

3. Hyggede sig midt i park foran barnDette par chokerede alle omkring dem, da de midt i en park ved kyststrækningen Tabuao i det nordlige Portugal havde sex på en græsplæne.

Det skete nemlig ikke kun foran en masse måbende fremmede. Ved siden af parret sad en elleveårig pige, som lod til at være an del af familien og ikke særlig stolt af situationen.

Parrets udfoldelser førte både til raseri på nettet og en politisag, men om sagen nogensinde blev opklaret vides ikke.

4. Par smider hæmningerne på flyOptagelsesritualet til 'The Mile High Club' foregår som regel på et flytoilet, men dette britiske par så ingen grund til at skjule sig i et trangt lokale. Efter cirka 10 minutters opvarmning smed de nemlig tøjet foran de øvrige passagerer og gik til den.

  - Jeg hørte dem tale om det (sex red.), men jeg troede, at de jokede. Manden råbte; 'Er der nogen, der har noget gummi? Fortalte medpassager Kieran Williams til dailystar.co.uk.

Efterfølgende viste det sig at manden i optagelserne, 31-årige Shaun Edmondson, var sin gravide forlovede utro.

5. Gør det foran alle i metroen

Det var alt andet end en kedelig togtur for et amerikansk par, som tilsyneladende ikke kunne modstå hinandens kroppe, og derfor dyrkede sex i San Franciscos metro.

Den frække aktivitet skete på BART-banen i San Francisco, hvor talspersonen er rødglødende over parrets opførsel:

- Lumre handlinger er ikke bare højt upassende på BART - det er ulovligt, lød det fra transportselskabets talsperson Alicia Trost.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen