Annonce:
Annonce:

Side 9-Camilla: Jeg er den næste Medina!

Få flere billeder af dagens smukke Side 9-pige herunder

Annonce:
Følg Sex & Samliv
Følg Erotik

21-årige Camilla fra Brande er vores frække fredagsprofil på Side 9.

Smuksakken har store planer for 2016, og der er grund til at tro, at hun muligvis bliver den næste Medina.

- Jeg skal ud og rejse til sommer. Det bliver formentlig til Spanien. Jeg er i gang med at få produceret min første EP, som forhåbentlig kommer på gaden i år. Jeg skriver selv teksterne, og jeg skal snart i studiet og indspille mine sange. Jeg glæder mig så meget. Måske bliver jeg den næste Medina! Jeg drømmer om at flytte til Californien en dag og leve af at optræde og lave musik. Den drøm må godt begynde snart, griner Camilla.

Her på Side 9 er vi sikker på, at vi kommer til at høre rigtig meget til Camilla i den nære fremtid. Om Camilla er den næste Medina, kan du selv vurdere her:

 

Annonce:

Du har gået rundt med mascara under øjnene og lignet en panda hele dagen. Du falder så lang, du er på åben gade. Du spilder ned af dig selv under middagen med din date. Du slår en højlydt prut, der kan høres og lugtes af alle. Listen af pinlige episoder er lang. De kan være sjove, især for dem der ikke selv er involveret. Alle har oplevet store eller små pinlige episoder. Du kan her læse, hvad Camilla gjorde for et par år tilbage, da hun stod foran tre kendte danskere.

- Jeg var med i Popstars på Kanel 5 i 2014. Jeg gjorde mig lidt uheldigt bemærket, da jeg råbte "bootyshake" og rystede med numsen foran showets værter Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted.

 

Man kan have gode eller dårlige oplevelser med hensyn til dating. For nogle er dating sjovt, mens det for andre er meget frustrerende. Frække Camilla fortæller her om sin bedste og værste date:

- Den bedste date, jeg har haft, var da jeg var på Segway i det fri. Det var virkelig sjovt og også ret romantisk, griner Camilla og tilføjer:

- Min værste date derimod var med en fyr med afrikanske rødder, der ville vise mig, hvordan man udførte traditionel afrikansk dans. Han rendte rundt som en galning, og det var simpelthen så skørt og flovt. Det var en meget underlig oplevelse.

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: