Annonce:
Annonce:

Side 9-Camilla: Jeg er vild med mænd

Mænd er dejlige og for mange helt uundværlige. Camilla har dedikeret sin fredag til de fantastiske mænd derude

COVERMODEL.DK
COVERMODEL.DK
Annonce:
Følg Sex & Samliv
Følg Erotik

Mennesker er fascinerende, og især dem af det modsatte køn. For hvordan fungerer deres kroppe, hvordan er deres tanker anderledes i forhold til ens egne? Der er mange spørgsmål man kan stille, og de er ikke alle lige nemme at besvare.

De fleste har stillet sig selv spørgsmålet: ”hvad ville jeg lave, hvis jeg var en mand/kvinde for en dag?” Camilla fra Side 9 har givet sit bud på den perfekte dag som mand.

- Jeg ved godt, hvad de fleste ville svare på sådan et spørgsmål, men det kommer jeg ikke til. Hvis jeg måtte være mand for en dag, så ville jeg stå op og tisse. Jeg ville så meget tisse mit navn i sneen. Er det sommer, så vil jeg gå igennem byen en varm dag i bar overkrop, og mærke solens stråler på kroppen.

Annonce:

Camillas ideer til en dag som mand er baseret på vejret, men hun har heldigvis også gjort sig tanker, som ikke er afhængige er vejr og årstider.

- Jeg ville uden tvivl udfordre en eller anden i armlægning, og forhåbentlig vil jeg endelig vinde! Jeg ville dyrke sex med en kvinde, bare for at prøve det. Selvom helikopteren skal prøves, så vil jeg også være den vildeste gentleman overfor alle kvinder på min vej.

COVERMODEL.DK
COVERMODEL.DK
 

Afslører ikke sine tricks

Camilla kommer med stor sandsynlighed ikke til, at få muligheden for at være mand for en dag. Tanker om at skifte køn har hun heller ikke, for hun har en mandlig kæreste, som hun er ganske pjattet med.

- Tanken om, at min kæreste har valgt lige netop mig, får mig altid til at smile. Det gør mig lykkelig ud i hver en fiber i min krop.

Hun er så vild med sin kæreste, heldigvis bliver man fristet til at sige, at hun slet ikke har blik for andre mænd.

Annonce:

- Jeg ser ikke længere det lækre i andre hankøn. De har ingenting på min kæreste, for han er verdens smukkeste mand.

Selvom man har fundet manden man skal leve med resten af sit liv, så er tanken om at blive forført ikke forsvundet.

- Der er ikke noget bedre end at blive forført. Men jeg vil aldrig afsløre, hvordan man kan forføre mig, for det gjorde min søde kæreste for længe siden. Man beder da heller ikke en tryllekunstner om at afsløre sine tricks.

COVERMODEL.DK
COVERMODEL.DK
 

Hurra for mænd

Kæresten er sådan set årsagen til, at Camilla i dag er at finde i avisen. Hun mente selv, at hendes former ikke ville fungere på Side 9.

- Min kæreste støttede mig fuldstændig i ønsket om at blive Side 9-pige. Han mente, at man sagtens kan vise sig frem selvom, at der er former på kroppen. Han er vild med min krop, og det håber jeg også, at Ekstra Bladets læsere vil være.

Annonce:

Der var også en anden mand, som fik overbevist hende om, at hun var helt galt på den. Denne mand, han ved hvad læserne af Side 9 vil have og kan lide.

- Jeg skrev længe frem og tilbage med Janus, fotografen. Jeg forsøgte at overbevise ham om, at mine bløde former ikke duede til Side 9. Det var han slet ikke enig med mig i, og han havde jo ret, heldigvis.

Her på redaktionen takker vi de to mænd og deres overtalelsesevner, for alle piger er velkomne på Side 9.

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: