Annonce:
Annonce:

Side 9-Michala: Glæder sig til påskeægget

Når man er på ferie eksotiske steder, så kan man godt blive lidt træt af det lokale køkken. I takt med at promillen stiger bliver behovet for en velkendt burger større.

Samsoephotography.com
Samsoephotography.com
Annonce:
Følg Sex & Samliv
Følg Erotik

Michala er kun 21 år, men hun har virkelig formået at få oplevet en masse forskellige eksotiske feriedestinationer.

Hun er lige kommet hjem fra Thailand, men glæder sig nu til at hygge med familien.

- Jeg skal til en vaskeægte pige-påskefrokost. Det er med mine veninder, og det skal nok blive ganske underholdende.

En tradition i familien er at give hinanden påskeæg. Michala er ikke i tvivl om, hvem der skal have et af de lækre chokoladeæg.

- Mine lille søster skal helt sikkert have et. Sidst jeg var hjemme for at besøge hende og min mor, havde hun lagt det smukkeste påskeæg i mine taske.

Men ellers er det rejser, der har hendes store interesse.

- Jeg har været i Cuba og i Vietnam. Det er nogle af de vildeste ferier jeg har været på. Det er begge nogle utrolige rejsedestinationer, og jeg kan varmt anbefale dem til alle.

Annonce:

Det er altid rart med ferie, især hvis det er en udenlands en af slagsen.

Det er altid et stort øjeblik, når man tager på sin første ferie uden siden forældre. Michalas første aleneferie var nu ikke helt alene, hun var nemlig sammen med nogle af sine veninder.

- Vi var fire gode veninder som tog til Tyrkiet. Jeg var 16 år gammel på det tidspunkt, så det var virkelig noget af en oplevelse. Det var vores første ferie lidt længere væk uden forældre, så det var en helt anden oplevelse.

Samsoephotography.com
Samsoephotography.com

Jagten på mågen i Phuket
Som sagt er Michala fra Side 9 næsten lige kommet hjem fra en tur til Phuket i Thailand.

En ferie i Thailand byder på mange oplevelser og fornøjelser. Man kan vælge at bruge ferien på stranden og bare holde en ren afslapningsferie. Det er aldrig kedelig at bruge sin dag ved en pool, få noget sol og bare få genopladet sine batterier.

Annonce:

- Det var en ferie dedikeret til afslapning og hygge ved poolen, men bare rolig, vi havde også nogle ret vilde byture.

Et af områderne i Phuket hedder Bangalore, og det skulle eftersigende være det ultimative partyområde. Området skulle byde på alle de oplevelser som en fantasi og hjerte kan begære.

- Min veninde, som jeg var afsted med, og jeg selv, vi drikker ikke særlig meget til hverdag. Vi endte med at bruge en masse på penge på shots på Bangalores mange barer og diskoteker. Vi blev alt for fulde, og var klar på at se alt hvad området havde at byde på.

Det var ikke kun en aften som pigerne brugte i Bangalore, men en aften står virkelig klart i de unge pigers hukommelser.

- Da vi endelig var færdig med at feste igennem, så dikterede vores fulde tilstand, at vi skulle have mad fra McDonald’s. Problemet var, at vi bare ikke kunne finde den nærmeste. Vi endte med at bruge over en halv time på at lede efter en McD. Det vidste sig så, at det havde været lige ved siden af os hele tiden.

Annonce:

I Thailand er det normalt at køre rundt i tuk-tuk. Det er et lille køretøj som ikke fylder det vilde på de thailandske veje.

- Da vi havde fundet vores mad, så var det bare med den første og bedste tuk-tuk til hotellet. De gloede vist lidt i receptionen, da vi væltede ud af det her køretøj med vores fastfood under armen.

Dejligt at være hjemme
Det var ikke kun en gylden måge som skulle jages i Thailand, der skulle også indkasseres nogle fede oplevelser til evigt minde.

- Vi var oppe i sådan en ballon som bliver trukket af en båd. Så vi fik set området fra oven, det var ret fedt. Vi oplevede mange af den slags ting, og vi havde det virkelig sjovt.

Selv om det var sjovt at være i Thailand, så har det ikke været ikke været lutter fornøjelse at komme hjem.

- Det var en frygtelig lang rejse hjem. Vi har også begge to ligget syge lige siden vi kom hjem til Danmark. Jeg skal helt sikkert tilbage dertil, en eller anden dag. Men lige nu nyder jeg bare at være hjemme i Danmark.

Samsoephotography.com
Samsoephotography.com
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: