Singlekvinder regner med en masse god feriesex

Der er ingen grund til at holde sig tilbage

Singleferie - det er noget med kold rosé, fræk flirt og masser af sex, ikke sandt?

Det sidste er i hvert fald, hvad især singlekvinderne i vores afstemning ser frem til denne sommer. Du kan se afstemningerne under artiklen.

Næsten 73 procent af de cirka 1000 kvinder regner med mere sex i ferien.

Også singlemændene har hede drømme, idet syv ud af ti af de 1500 deltagere satser på, at de får mere hed fereisex.

Blandt kvinder og mænd i forhold er optimismen knap så udpræget, men de er dog stadig håbefulde, 62 og 64 procent går ud fra, de får tid til mere sex i de kommende uger.

Ifølge sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling betyder de lune sommernætter, sommerkjoler, musik og alkohol, at hormonerne står højt:

- Solen har bestemt en positiv indvirkning på os. Vi er mere ud, gladere, friere og fester mere. Egentlig er det ikke så underligt, vi får mere lyst til sex om sommeren, de fleste af os har mere energi og overskud her. Det er næsten, som om sommer inviterer til sex.

- Når vi er på ferie, er der også en uskrevet regel om, at det er en sommerflirt, vi har gang i, så det bliver mindre seriøst. Vi kan give os mere hen, der er ikke så meget på spil. Det gode, er at man ikke engang behøver at tage på ferie for at få en sommerflirt, vi kan bare få på datingappen Tinder, der i disse dage bugner med mænd fra Italien, Grækenland, USA osv, som alle leder efter lidt selskab, mens de er i landet, siger Berling der er fire enkle råd til sexsøgende singler:

Vær åben, gå på Tinder, gå ud i nattelivet, tal med mennesker.

Sex & samliv Læsernes frækkeste sommersex

Sex & samliv Sådan dyrker vi sex i det fri

Sådan lokker La Miraga på Cran Canaria swingere til. (Foto: lamirageswingers.com) Sex & samliv Her får du Europas frækkeste feriesex

 

12 kommentarer
Vis kommentarer