Singler vil finde kærligheden i julen

Juleferien giver masser af tid til at gå på date

Både 1. og 2.  juledag og nytårsaften går singlerne gerne på date, men de fleste trækker dog grænsen for lidt lir på selve juleaften, hvor 14 procent kunne finde på det. (Foto: shutterstock.com)
Både 1. og 2.  juledag og nytårsaften går singlerne gerne på date, men de fleste trækker dog grænsen for lidt lir på selve juleaften, hvor 14 procent kunne finde på det. (Foto: shutterstock.com)

Julen er ikke kun alskens versioner af svin, uanede mængder af gaver, forventnings- og sukkerforstyrrede unger og stress. Det er også en familiehøjtid, hvor landets singler kan føle sig udenfor.

Derfor kan det ikke undre, at et landets datingsites melder om øget aktivitet. Match.com har i den anledning udsendt hele to pressemeddelelser.

Den ene peger på, at singlerne vil flygte fra mørket og familieklaustrofobien, hvor tanta Olga og Moar stikkende spørger 'skal du ikke snart finde en kæreste?'

Lyder det for godt til at være sandt, er det sandsynligvis løgn. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Så meget lyver datingmænd

I samarbejde med hotelbookingsiden hotels.com har match.com, fundet ud af, at hele 80 procent af medlemmerne på datingsiden gerne vil rejse væk over julen.

37 procent drømmer om sol- og strandmål, mens kultur- og storbyrejser trækker tilsammen 25 procent. En tropisk ferie er drømmen for syv procent - og således vil næsten halvdelen have varme og sol i deres singleferie, hvor de sandsynligvis vil støde på en del nordmænd og svenskere idet også medlemmerne de lande vil fra det skandinaviske mørke.

Erogi er sammensætning ordene (og begreberne) erotik og energi. Sex & samliv Sådan får du mere erotisk energi

At singlerne ønsker sig væk, betyder ikke nødvendigvis, at de gør det. Hvilket så måske kan forklare den anden pressemeddelelse fra match.com. Den fortæller, at syv ud af ti af de match.com-medlemmer, som har deltaget i sitets afstemning, vil date i juleferien.

- Dates handler om at være åben og nysgerrig og det er lettere, hvis vi er i kroppen end i hovedet, mener sexolog, der synes, at kyssedating er en god ide. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Drop kaffen - kys hinanden på 1. date

Både 1. og 2.  juledag og nytårsaften går singlerne gerne på date, men de fleste trækker dog grænsen for lidt lir på selve juleaften, hvor 14 procent kunne finde på det.

'Normalt dater de danske singler alle ugens dage, men der er ekstra fokus på socialliv og singlestatus i den søde juletid. Ingen har lyst til at sidde alene, når andre julehygger sammen. Derfor er det oplagt at planlægge dates på de ledige dage i juleferien,'lyder det fortæller Leyla Öfwerström, fra Match.com.

- Noget af det frækkeste, det er at gå en tur igennem klubber, hvor der er rigtig godt gang i alle rummene, og den oplevelse forventer jeg helt klart at få fredag, fortæller singleswingeren Naja. (Arkivfoto: www.shutterstock.com) Sex & samliv Der er fuld knald på, når singlerne swinger

0 kommentarer
Vis kommentarer