Skæv sexundersøgelse afslører bizarre lyster

Om kentaursex, smæk og frække… træer

Sexologen forklarer, hvordan du kan fortælle din partner om dine sexlyster.
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan fortæller du kæresten om din lyster --

Som man spørger, får man svar, lyder et mundheld, hvilket kan være på sin plads at ihukomme, når man ser på resultaterne af en en stor brugerundersøgelse fra det temmeligt seksualliberale amerikanske magasin The Stranger.

Den kendte seksualdebattør, LGBT-aktivist og tidligere redaktør på det Seattle-baserede magasin Don Savage erkender nemlig på twitter, at hele redaktion var skæv, da de udformede de mange spørgsmål til undersøgelsen:

Ikke desto mindre deltog mere end 8000 læsere, som nok ikke er repræsentative for det amerikanske folk som sådan, al den stund at bladet, også for danske standarder, er ret alternativt i sit politiske og seksuelle udsyn.

Her er nogle er de mest interessante spørgsmål og afsløringer:

Donald Trump er det medlem af den amerikanske regering, som læserne mindst vil i seng med. Og hvis de absolut skulle, står ‘Tisse i hans øjne’ øverst, tæt fulgt af ‘Tisse i hans hår’ på sexmenuen.

Og nu vi er ved urinsex, viser det sig, at 13 procent nyder de våde sexlege. Seks ud af 10 af alle deltagerne elsker smæk, mens 55 procent er til dominanslege, 48 procent til gruppesex, 45 procent er voyers og er heldigvis er cirka lige så mange er ekshibitionister. 44 procent nyder dobbeltpenetration, og 29 procent af kinky tænder på voldtægtslege, og de fleste af dem er kvinder.

De mindst populære kinkylege er finansiel dominans, amputerede, feeding, at blive spist/spise en anden - og som rosinen i pølseenden med omkring 1 procent: Fækalier.At dyresex slet ikke figurerer på kink-listen må henhøre til, at redaktion var skæv. Det kan også være forklaringen bag følgende spørgsmål: Hvilket dyr vil du helst have sex med, hvis du skulle have sex med et dyr?

Næsten 70 procent af alle deltagerne svarede en kentaur, sagndyret, der er halv hest, halv mand. Af ikke-mytologiske dyr er de mest sexede så delfiner og hunde. Grise er de mest usexede på trods er dyresex lidt er noget griseri.

Apropos naturen svarer næsten hver tredje af samtlige deltager at de synes, træer er sexede. Det fremgår ikke om en bøg er hottere end en eg.

Undersøgelsen viser også, at bøsserne blandt deltagerne er langt mere aktive seksuelt: Færre end ti procent af alle ved ikke, hvor mange de har haft sex med, fordi tallet er så højt, mens det samme gælder for mere end hver tredje bøsse.

Som afslutninge er det passende at høre, hvad brugerne gerne vil nå seksuelt, før de dør. Nogle af svarene tyder på, at nogle af brugerne har svaret i samme ånd, som spørgsmålene er stillet.

  • Sex i skoven i Skotland.
  • Et biseksuelt pisseorgie.
  • Knalde med en bedstemor.
  • Finde af sexslave til mig og min kone.
  • Blive slugt hel.
  • Se min kone nyde sex med en fremmed mand.
  • Fiste mig selv, mens jeg slikker mine tæer.
  • Knalde en kentaur.
  • Stifte en etisk sexkult.

Flere med alderen
En anden og langt mere videnskabelige amerikanske undersøgelse har netop ramt verden i bogen ‘Tell Me What You Want’, hvor sexforskeren Justin Lehmiller har undersøgt 4000 amerikaneres sexfantasier.

Lehmiller fortæller, at en af de ting, der overraskende ham i de to års arbejde med undersøgelsen, var, at man tilsyneladende får flere og mere uartige fantasier med alderen. De unges fantasier var mere centreret omkring lidenskab og romantik, men ældres var kinky med trekanter og gruppesex på plakaten.

Han tror, at det kan skyldes, at vores psykologiske behov ændrer sig med alderen, hvilket så afspejler sig i vores fantasier, som er designet til at møde disse behov. Fx når man er ung og måske lidt usikker, drejer fantasier sig om at blive bekræftet, og når vi er ældre og er i fast stabilt forhold, bliver fantasifokus mere på at bryde seksuelle rutiner og uopfyldte behov for det nye og spændende.

Har man ofte sexfansier om trekanter og gruppesex, har man sandsynligvis en stort behov for at føle sig seksuelt kompetent og seksuelt uimodståelig, ifølge Lehmiller. Han oplyser, 89 procent de på et eller andet tidspunkt har fantaseret om det. For Lehmiller giver det god mening, idet disse personer ofte fantaserer om at være i centrum af de sexen, ligesom de netop også tilfredsstiller flere personer på en gang, så de ligeledes får bekræftet deres seksuelle kunnen.

psychologytoday.com

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind