Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Skal vi sex-lege hest?

Der findes en er lang række produkter, der fyrer op under både fantasien og mulighederne for helt nye udfoldelser. Fx anal pluggen med en meget lang hestehale...

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Indrøm det bare: Også du har på et eller flere tidspunkter anal- og eller vaginal stimuleret dig selv med et produkt, eventuelt fundet i køkkenskuffen eller stående på hylden hjemme i stuen.

Måske ikke i mangel af bedre, men fordi du på dagen var i stødet til at forsøge dig med fx kalenderlyset.

Intet galt med det. For sådan er vi mennesker også, når først lysten og liderligheden for alvor tager over.

Vil man dog være helt sikker på, at intet forsvinder op, hvor det kan være svært at få ud igen, når det kommer til anal penetration, så bør man dog gå efter et stykke sexlegetøj i genren.

Det er specieldesignet til formålet – og her findes altså et utal af varianter at vælge imellem.

Herunder anale produkter, der ikke kun pirrer og stimulerer, men som også inspirer og opildner til måske helt nye former for lege – med enten sig selv eller partneren.

Som nu sexlegetøjet Pony Tail Anal Plug - hyp-hyp lille Lotte!!! Fundet hos landets førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj, Sinful.dk, der blandt andet fortæller følgende om denne helt særlige anal plug:

”Tilfør anal legen noget nyt med Pony Tail anal pluggen fra Tailz og nyd, hvor fræk din egen hestepige eller brony ser ud bagfra. Før den lækre plug op analt og vær klar til et pirrende rollespil, når den elegante hestehale pryder din partners bagdel.”

Videre om den unikke anal plug, hvis indførbare længde er 8,9 centimeter og som har en diameter (på det bredeste sted) på 3,7 centimeter, fortæller online sexshoppen: 

”Den lange, blonde hestehale i kunstfiber kan børstes, flettes og forsigtigt vaskes, så I får det udtryk, I foretrækker. Den er også velegnet til at pirre, kærtegne og kilde med.”

I hele sin længe er hestehale anal pluggen 56 centimeter lang. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: