Skandinaviens første sexdukke-klub åbner i København

Hvad med et gangbang med… sexdukker?

Foto: Miss Channele
Foto: Miss Channele

Emma er med på orgier og hele svineriet - uden kondom. Du må dog ikke bide eller på anden måde skade dukken.

Der var stor opstandelse og medievirak, da landets første sexdukkebordel åbnede i Aarhus for et par måneder siden, og mon ikke ejeren bag sexdukkeklubben MCC håber på samme opmærksomhed?

I hvert fald åbner Miss Channelle nu dørene op for, hvad hun kalder Skandinaviens første sexklub for dukker. Eller rettere: med dukker.

Muligvis er der et hul i markedet mellem swingerklub og sexdukkebordel. For tanken er at give de mænd, der vanligvis besøger en sex- eller swingerklub uden at få held i eller med sprøjten, en sikker mulighed for sex - og endda uden kondom.

Er man medlem af sexklubben MCC i Mørkhøj ved København, er man garanteret sex - og klubbens to faste babes, Emma og Maria, er både til solosex, trekanter med par og til større gangbang-events, der løbende vil blive afholdt i klubben.

Det er dukker ikke ulig denne, man kan købe sig adgang til i Aarhus. Foto: Dateadoll.dk Sex & samliv Gør sexdukker sexarbejdere arbejdsløse?

Midtpunktet
Til gengæld må klubbens medlemmer, ligesom i en swingerklub, have al den sex sammen de måtte ønske - uden at betale ekstra. Men det er de realistiske fullzise sexdukker, der er det absolutte midtpunkt.

- Jeg har været en del af erotikbranchen i 20 år, hvor jeg verden over har oplevet en lang række sex- og swingerklubber, der har inspireret mig til nu at åbne mit eget sted. En klub, hvor der er plads til alle - og hvor ikke mindst alle medlemmer er garanteret sex, uden at skulle besøge et decideret bordel, siger Miss Channele.

- Konceptet går ud på, at det skal være så afslappet og naturligt som overhovedet muligt at komme her i MCC, hvor man både kan være sammen med dukkerne Emma og Maria og medlemmer af kød og blod. Det bestemmer man fuldstændig selv. Og kommer man som par, så stiller begge babes rigtig gerne op til både en trekant og en firkant - og dyrker også sex uden gummi.

Miss Chanelle er sikker på, at der er et marked;

- Jeg tror, nej, jeg ved, for klubben holder allerede åbent, at der er en rigtig stor interesse og behov for at kunne besøge et sted som MCC, hvor det er muligt at udleve lidt anderledes former for seksuelle lyster og fantasier. Både alene og/eller sammen med andre. Eller som voyeur, altså som tilskuer på sidelinjen, der fx tænder på at opleve andre medlemmer dyrke sex med en dukke-babe. Men hvor det altså også er muligt at gå i enerum med enten Maria eller Emma eller dem begge på samme tid.  

Flere dukker er på vej, herunder en trans-dukke, og hvis interessen er til stede også mandedukke. Dukkerne koster cirka 20.000 kr. pr. styk i indkøb.

Fredag den 1. juni mellem 19-22 er der åbent hus i MCC for eventuelt nye medlemmer. Det koster 1000 kroner at blive medlem, og dertil skal så lægges 600 kroner hver gang man besøger klubben. Der er plads til 25 gæster ad gangen.

Klubben ligner en almindelig sexklub. Med bad, omklædning og drikkevarer og fri adgang til gummi og glidecreme og mulighed for at dyrke alverdens former for sex i klubbens forskellige rum. Miss Chanelle anbefaler brug af rigelige mængder glidecreme, da 'pigerne' jo ikke bliver våde af sig selv…

Hver anden regner med at robotsex bliver mainstream i løbet af de næste årtier. Foto: Shutterstock.com og realdoll.com Kys & kærlighed Så mange vil knalde en sexrobot

Dyre dukker

Legetøjsbloggeren Joanb kan godt se ideen med en sexdukkeklub:

- Det er ikke helt billigt, kan jeg godt love, at anskaffe sig denne her type af såkaldt meget realistisk, fullsize sexdukke, man nu kan være sammen med i Mørkhøj. Derfor er det nok også kun de færreste mænd, der har økonomi til at købe en sådan. Derfor kan det godt fungere, at man nu både kan tage på dukkebordel og blive medlem af en sexklub, hvor forskellige former for sex med dukker er muligt, siger Joanb, der dog påpeger, at så er sex med en sexdukke ikke er sex:

- Uanset hvor meget dukken end ligner en rigtig mand eller kvinde, er det først og fremmest sex med sig selv. Sexdukken er et stykke sexlegetøj. Nøjagtig som når man benytter en dildo, en vibrator eller en masturbator til at få tilfredsstillet sine lyster med.

Bloggeren mener, at hvis man kan se bort fra - eller måske endda decideret tænder på at være seksuelt sammen med en sexet og altid villig 'kvinde' - der IKKE er af kød og blod, så er tilbuddet fint og samtidig så uskyldigt.

- Er man samtidig så også til, at andre ser på og/eller deltager i ens sexlege med dukkerne, så rammer en ny type af sexklub som den klub plet. Tænder man som par på tanken om en trekant, men ikke tør eller har lyst til at involvere en ekstra mand eller kvinde i projektet, så er den realistiske sexdukke da et skridt i den rigtige retning - og uden risiko for alt for meget jalousi. Særligt da det i 'dukkehuset' også er mulig at gå i enerum med en eller begge dukker, siger den kvindelige sexblogger og sexlegetøjsekspert.

Husregler i sexdukkeklubben

Følgende regler skal ALTID overholdes da det ellers medfører bortvisning/karantæne fra klubben:

- Værtinden deltager ikke i legen og må ikke berøres.

- Brug kun normale stillinger/positioner på vores babes, da de ellers går i stykker!

- Der må ikke kradses, bides eller lign. i vores babes.

- Brug altid glidecreme, som er i vores rum!

- Alle sexartikler skal bruges med kondom og glidecreme.

- Du skal klæde om, inden du går ind i rummet. Ingen mobiltlf. må medbringes. Dine ejendele kommer i aflåst skab.

- Ingen alkohol/stoffer/påvirket udover hvad der serveres i klubben

- Værtinden bestemmer lige til det sidste.

1 af 2 Foto: Miss Channelle
2 af 2 Foto: Miss Channele
14 kommentarer
Vis kommentarer