Skandinavisk sexlegetøj i frække pangfarver

Hos den skandinaviske sexlegetøjsserie Baseks er er pangfarver og effektivitet i højsædet, mens prisen er trykket helt i bund

Baseks sexlegetøj - ja, det siger næsten sig selv. I hvert fald sådan lidt frit oversat: Baseks = Basic, aka grundlæggende. Vi taler altså helt ind til benet om mange af de stykker sexlegetøj, langt de fleste af os bedst kender til og benytter. 

Herunder dildoen, klitoris vibratoren, penisringen, vibratorægget, analkæden, dildo vibratoren osv., osv. Altså den type af sexlegetøj, man som single og/eller par grundlæggende går efter, når man begynder at bygge en samling op.

Altså ikke de store og forkromede produkter og indviklede vibratorer med super vilde vibrationsprogrammer, men derimod godt og solidt sexlegetøj, der virker efter hensigten – og som oven i købet er af skandinavisk oprindelse.

Hertil kommer, at produkterne ikke koster mere, end at langt de fleste af os kan hoppe med på vognen.

Dildoen skal kunne løfte humøret
”På trods af at der er tale om et skandinavisk mærke, er det dog ikke de klassiske nordiske vibes, der er tænkt på, da designet på de forskellige produkter blev lavet. Her er fokus på produkternes effektivitet, samt at de skal kunne give en opløftning i humøret.”

Det fortæller den førende danske online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, om den populære Beseks sexlegetøjsserie, der bogstavelig talt er en farverig omgang. 

Yderlige skriver Sinful-shoppen om sexlegetøjet: 

”Meget sexlegetøj bliver lavet i neutrale farver som sort og natur, da det for mange er denne farve, der er det største hit. Det er dog ikke tilfældet med de skønne produkter fra danske Baseks.

Her er der fuld knald på farverne, hvilket er med til at spille op til den legesyge mentalitet, man har, når man skal bruge de lækre og effektive produkter.'

Fræk finger
Er ret typisk produkt fra serien, der både kan benyttes solo og af parret, der er på udkig efter en mini-vibrator, der i princippet kan benyttes over hele kroppen på både ham og hende, er Baseks Powerful Finger Vibrator.

Om dette til fingerspidserne super frække stykke sexlegetøj skriver Sinful-shoppen blandt andet:

”Forvandl din egen eller din partners hånd til et stykke frækt sexlegetøj med den effektive Baseks Powerful Finger Vibrator.Gå selv på opdagelse eller invitér din partner til at udforske dine lystpunkter. Ret fokus mod det følsomme klitoris område for at sende dig direkte i orgasme himmelen.”

En opfordring, som er værd at overveje.