Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Skræddersy en Handy onanioplevelse

Med den skandinaviske sex-maskine Handy kan du skræddersy håndjobbet

Annonce:
Følg Sex & Samliv

En god gang spyt og så højrehånden – og så er man altid godt kørende. At benytte glidecreme, når man leger med sig selv, om man er mand eller kvinde, giver også en ekstra god og saftig omgang onani.

Men der findes også en lang række andre muligheder i genren – som fx at få hende derhjemme til at bruge hånd eller begge hænder på en. Hvis hun altså overhovedet har de lyster.

En helt tredje mulighed er forskellige former for sexlegetøj, der er specialdesignet til netop masturbation. Og her er den skandinaviske runkemaskine aka handjob maskine et af de pt. mere innovative og spændende produkter på markedet.

Handy er designet og udviklet af norske ingeniører, og masturbations maskinen indvendige TPE sleeve er med en stimulerende struktur, der masserer penis i takt med maskinens bevægelser.

Danske Sinful.dk, der meget passende er førende på det skandinaviske marked, når det kommer til salg af alle tænkelige typer af sexlegetøj, har naturligvis også norske Handy på menukortet – og om dette produkt til mænd skriver online sexshoppen blandt andet følgende:

”Med sit innovative design tager Handy dit klimaks til helt nye højder. Du kan nemlig selv justere maskinen til netop din lyst, størrelse og intensitet. Indstil de op- og nedadgående bevægelser i både længde og hastighed for en skræddersyet oplevelse.

Du kan bruge din computer eller Smartphone som fjernbetjening via WiFi og Bluetooth. Det giver adgang til funktioner, som lader andre tage kontrollen over din Handy eller synkroniserer bevægelserne til frække pornofilm.”

Men uden et godt glidemiddel, så fungerer selv den mest fantastiske onani-maskine ikke optimalt – og når det lige nøjagtig kommer til sexlegetøj, der er fremstillet i gummi/silikone, så skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme.

Silikone og olie interagerer nemlig med produkter fremstillet i silikone, så ens sexlegetøj risikerer at blive nedbrudt/ødelagt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: