S/M-sex - laaaangt ude på landet

Sexudflugter til landsbyen Hvorslev boomer

Kragerne er muligvis vendt for længe siden, herude et sted mellem Udkantsdanmark og Lars Tyndskids marker, men det forhindrer ikke et lille erotiske bed&breakfast at tiltrække sexturister fra nær og fjern.

Danmarks eneste erotiske bed&Breakfast er blevet nemlig også ramt af '50 Shades of Grey'-feberen.

Sexlegehuset overfor kirken i Hvorslev udvider nu med nyt, stort legerum, så flere sexlegesyge danskere kan gå i Mr. Grey og Frøken Steels fodspor på landet. 

Selv om alle lokale ikke er begejstrede for sexlegetøjsforretningen Boutique Marian i den lille jyske landsby Hvorslev, der oven i købet har landets eneste Erotisk Bed & Breakfast beliggende på 1. salen.

Vind en kroferie med et sexet twist

Sådan bliver du hendes Mr. Grey - uden at få sved på panden

- Erotisk Bed&Breakfast har netop fejret seks års fødselsdag, men aldrig tidligere har vi oplevet en så overvældende interesse for at bo og sexlege hos os, som vi oplever i dag. Der er slet ingen tvivl om, at '50 Shades-'bøgerne og den nye film har haft en stor betydning.

- Vi henvender os til ganske almindelige danskere, der ikke er til hardcore s/m og bondage, men som ønsker at snuse til universet, og som ikke lige har tiden, rammerne og mulighederne derhjemme, fortæller indehaver Ib Møller og viser rundt i det sort/røde legerum.

I Hvorslev bor små 300 personer og Butique Marian. (Foto google street view)
I Hvorslev bor små 300 personer og Butique Marian. (Foto google street view)

Indrettet med kors, gynækologbænk, gabestok og diverse piske og padles, der giver enhver med en lille Mr. Grey og Frøken Steel i maven kriller mellem benene.

Det er ganske almindelige danskere, kærestepar, ægtepar og elskere (også de lidt mere hemmelige af slagsen) i alle voksne aldre, der finder frem til legehuset. Meget snart nedlægger man den fysiske legetøjsforretning i huset til fordel et nyt og stort sexlegerum, så man bedre har mulighed for at følge med efterspørgslen.

- Det nye tiltag, der er klart om en lille måneds tid, giver os en tiltrængt mulighed for at presse flere legeglade danskere ind. Samtidig giver det os mulighed for at tilbyde legeadgang i fem timer ad gangen, henvendt de, der ikke ønsker overnatning med tilhørende morgenmad, siger indehaver Ib Møller, der ikke tror, at '50 Shades'-feberen klinger af lige med det samme.

Sådan bliver du elite-sadist

Book dit eget langt ude på landet sexophold på butik-marian.dk.

 TV: S/M-sex i swingerklubben

          

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.