Annonce:
Annonce:

Smartphone-styrede sexlege peaker: Skjulte orgasmer på stranden og Strøget

Den varme sommer inviterer til leg med fjernbetjent sexlegetøj i det fri

Sexlegetøjsekspert JoanB opfordrer danskerne til at prøve trådløse vibratorer. Foto: joanb.dk
Sexlegetøjsekspert JoanB opfordrer danskerne til at prøve trådløse vibratorer. Foto: joanb.dk
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sommeren er perfekt til at parleg med trådløse vibratorer.

Det forklarer sexlegetøjsekspert JoanB, som opfordrer danskerne til at benytte sommeren til at udfordre hinanden seksuelt udendørs - uden at smide tøjet. Pg Susanne, Christina og Lise fortæller om det pirrende og forbudte ved at blive seksuelt stimuleret midt blandt fremmede.

- Hvis man beholder tøjet på, kan man umuligt blive opdaget. Heller ikke hvis man leger med sit smartphone-styrede vibratoræg midt på gågaden. Omvendt kan folk omkring en også godt tænke sit. Særligt hvis man har lidt svært ved at skjule sin ophidselse - eller hvis man midt i det hele får en orgasme.

Annonce:

- Men det er jo en del af legen med de her stykker sexlegetøj, der kun er med til at pirre og ophidse en endnu mere, siger 31-årige Lise, der har god erfaring med at blive vibratorstimuleret i det offentlige rum - og hvor det har været hendes sexpartner, der har haft fingeren på kontrolknappen.

- Selvfølgelig kan man lege med de her vibratoræg derhjemme, men det er altså mere pirrende at gøre det fx i Bilka i Brande. Hvor jeg blandt andet selv har prøvet det. For et vigtigt og sjovt element ved denne her form for sexleg med partneren er nemlig, at man 100 procent selv vælger at sætte sig i situationen . eller at ham eller hende, der styrer vibratoren, gør det.

Pirring
Og så handler det egentlig bare om at bide tænderne sammen og ‘tåle’ stimulationen og pirringen, man i situationen ingen kontrol over har selv.

- Som dog kun er en ekstra bonus ved legen, griner Lise, der endnu ikke har haft fornøjelsen af på denne her facon at koste rundt med sin unge sexveninde Christina, 22.

Men det er formentlig kun et spørgsmål om tid, fortæller de to kvinder:

Annonce:

- Jeg har også en smule erfaring med smartphone-kontrollerede vibratorer - og i forhold til Lise, så er jeg udelukkende den modtagende part. Det er Lise, der styrer showet, og jeg gør naturligvis pænt og lydigt, som hun siger.

- Også hvis hun på et tidspunkt vælger at give mig en fræk udfordring i denne her genre, siger Christina - en ung, attraktiv og ikke mindst ret så seksuelt eksperimenterende pige, der er til sex med både mænd og kvinder – og som næsten altid er med på den værste.

Og altså også, når det kommer til fjernbetjente vibrator-lege i det offentlige rum.

Kom med til Danmarks frækkeste by: Her elsker de sexlegetøj

Sundt at sexudfordre hinanden
Ifølge sexlegetøjsekspert er JoanB sommeren i år på alle måder til at dyrke sex i det fri;

- Men langt fra alle er til at smide alt tøjet og dyrke sex på stranden, i skoven eller blot hjemme i egen have. Men så er det jo kun godt, at vi har de her fjernbetjente og smartphone-styrede vibratorer, man enten solo eller sammen med en partner kan sexlege både ude og hjemme med.

Annonce:

- Min personlige opfordring til danskerne går på, at man her i sommervarme bør droppe dobbelt dobbeltsengen til fordel for at sexlege i den friske luft - dog uden at man af den grund generer andre med sine udfoldelser, lydet det fra legetøjsbloggeren, JoanB, der har testet og anbefaler dette vibratoræg.

- Det er både spændende og pirrende - og dermed også godt og sundt for det fælles sexliv, at man indimellem udfordrer hinanden en smule. Også uden for sengen. For det her med, at man på stranden eller til musikfestivalen har denne her lille hemmelighed sammen, kun du og jeg, er helt klart med til at knytte ekstra gode og solide bånd i parforholdet, forklarer sexlegetøjsekspert JoanB.

Hun anbefaler, at man benytter smartphonen fremfor en eventuel fjernbetjening. De smartphone-kontrollerede produkter er nemlig meget mere stabile og anonyme at lege med i det offentlige rum, da alle jo i tide og utide har gang i deres smartphone.

Læs JoanB’s anmeldelse af den hidtil bedste parvibrator til sexleg både ude og hjemme.

Annonce:

Susannes vibratorleg på værtshuset
44-årige Susanne fra Jylland er en af de kvinder, der på egen krop kender til at lege med vibratoræg - og hvor ikke kun en, men mænd skiftedes til at vibrator-stimulere hende.

- Vi var en større flok mænd og kvinder, der sammen tog på værtshus, inden vi efterfølgende skulle videre i byen for at spise. Og her var der så en, der havde taget et fjernbetjent æg med. Hvorpå der ikke gik lang tid, inden vi piger, stemningen var jo både høj og lidt lummer, blev opfordret til at prøve ægget af i praksis.

- Hvorpå jeg valgte at tage udfordringen op - og hvor kontrollen over vibratoren så endte med at gå på skift i mellem flere af fyrene, griner Susanne, der kun oplevede det ekstra pirrende, at det pågældende værtshus denne sene eftermiddag var godt fyldt op med folk.

Annonce:

- Inden denne her tur i byen, havde jeg tidligere leget med fjernbetjent sexlegetøj derhjemme. Men det ER altså bare noget andet, når man pludselig er ude blandt vildt fremmede. Det løfter helt klart legen - og ikke kun for den, der nu engang bliver stimuleret. Det gælder også for ham eller hende, der bliver sat til at bestemme slagets gang, fortsætter Susanne.

- Aftalen gik på, at en af de andre kvinder i selskabet skulle have haft glæde af ægget på den restaurant, vi efterfølgende besøgte. Men desværre endte hun med at få kolde fødder – og så gik det hverken værre eller bedre, end at sexlegetøjet blev glemt på bordet på restauranten. Så her er der med garanti nogen, der efterfølgende har tænkt sit.  

Unge danskere vilde med sexlegetøj

Godt salg i sommervarmen
En varm sommer er normalt ikke godt for salg af sexlegetøj i bred forstand, men der er visse undtagelser, forklarer medstifter af i dag Skandinaviens største webshop med sexlegetøj, Mathilde Mackowski:

- Når solen skinner fra en skyfri himmel, den jo allerede har gjort rigtig mange dage i løbet af denne her sommer her i Danmark, så sælger vi rigtig mange eksemplarer af Sinfuls eget fjernbetjente vibratoræg.

Annonce:

- Der er super nemt at gå til og benytte sig af . og et godt bud er da, at vibratorægget i stor stil også bruges udendørs. Når vi derimod rammer fx en regnvejrsdag, så er det generelt de lidt mere dyre og 'komplicerede' stykker sexlegetøj, som fx de smartphone-styrede produkter, der ryger afsted med posten her fra Århus, siger Mackowski.

- Her om sommeren hygger man sig meget mere end ellers - og skal man fx til stranden eller en tur i skoven sammen med kæresten, så er det super nemt at tage sit fjernbetjente vibrator-æg med. Det samme gælder naturligvis for sommerferien sydpå, hvor en del vælger at tage et eller flere stykker sexlegetøj med - herunder også de fjernbetjente og smartphone-styrede vibratorer, fortæller Mathilde Mackowski fra Sinful.dk.

Skodvejr får dildopusherne til at juble

Æg og klemmer hitter
Daglig leder hos Butik Paradiss på Frederiksberg i København og Holbæk, Due, kan kun bakke sexlegetøjseksperten op i betragtningen omkring, at smartphone-styret exlegetøj vinder indpas hos danskerne.

Annonce:

- Her i 2018 har danskerne i høj grad taget alle typer af sexlegetøj til sig – og er heller ikke bange for lige ud at fortælle, hvad de ønsker og leder efter, og hvad sexlegetøjet primært skal bruges til.

- Når det kommer til de fjernbetjente vibratoræg, vibratorklemmer mv., så er interessen helt klart kun for opadgående – og kunderne er heller ikke bange for lige ud at sige, at sexlegetøjet fx også skal kunne benyttes til leg i det offentlige rum, forklarer Due fra Butik Paradiss, der både oplever mænd, kvinder og par i butikkerne, der går efter de her stykker sexlegetøj.

Annonce:

- I bund og grund så handler køb af sexlegetøj om at krydre sexlivet og give sig selv og partneren nogle nye og spændende udfordringer - både i og uden for sengen. Og lige nu, hvor vejret i høj grad er til at være udendørs, så er der slet ingen tvivl om, at danskerne for alvor giver den gas med de skjulte sexlege - og kun fantasien sætter som bekendt grænser for hvor, hvornår og hvor længe, ens vibratorlege ude i det dejlige vejr skal stå på, siger Due fra Butik Paradiss. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: