Smiley-tricket giver dig mere sex

Til tasterne: Nu ved du, hvad du kan forvente, når du skriver med andre singler

Smileyer udtrykker det, vi ikke kan formidle med ord. (Foto: shutterstock.com)
Smileyer udtrykker det, vi ikke kan formidle med ord. (Foto: shutterstock.com)

Så skulle den være hjemme.

Er du ved at skrive med en person af det foretrukne køn på et datingsite, og smiley'erne flyder frit og ubesværet, er der større sandsynlighed for, at der vanker sex i den anden ende.

Det fremgår af en ny undersøgelse foretaget af den yderst respekterede antropolog Helen Fisher, fra Rutgers University, for datingsitet match.com.

Sex & samliv Datingguide: Sådan skriver du en profil

Over 5600 amerikanske singler, repræsentativt udvalgt, deltog i studiet, der så på, hvordan emojis (smileyer) bruges i skriftsprog til at kompensere for de kropssprogssignaler og tonefald, som ikke kan komme med på en tekstbesked - ligesom studiet har fokus på en mulig sammenhæng mellem brug af smileyer og sexadfærd.

Og det er der:

54 procent af singlerne, der kommunikerer med smileyer, havde sex i 2014 - mens 31 procent af de, der kun bruger ord, dyrkede sex i 2014. Og jo flere smileyer, singlerne brugte, jo mere knaldede de:

(Foto: singlesinamerica.com)
(Foto: singlesinamerica.com)

- Smiley-brugere prøver at gøre deres tekst mere personlige. De har ikke bare mere sex, de går også på flere dates, og det er dobbelt så sandsynligt, at de vil giftes, udtaler Fisher til Time Magazine.

62 procent af smiley-brugerne erkender, at de vil giftes, og det gælder blot 30 procent af de personer, som udelader de små symboler.

Selv om du helt forståeligt normalt ikke vil være medlem af en klub, der vil have dig som medlem, er du desperat nok til at gøre en undtagelse: Du skal simpelthen på date.  (Foto: colourbox.com) Sexperterne Seks grunde til at hade dating

Tallene viser, at det sker over USA og for alle fra 20'erne til 40'erne. Dog er der visse kønsforskelle. Kvinder bruger oftere de klassiske glade smiley og kyssende læbe-smiley end mænd. Mænd er glade for kysse- og hjerteøjnesmiley.

(Foto: singlesinamerica.com)
(Foto: singlesinamerica.com)
 

Og så er der denne lille finurlige datasnas:

Kvinder, der bruger forskellige kysse-smileyer, får meget lettere orgasme med en partner, de kender godt.

Dette er de tre mest populære smileyer:

(Foto: singlesinamerica.com)
(Foto: singlesinamerica.com)

Hvad siger du? Bruger du mange smileyer, har du erfaringer med at skrive med kvinder/mænd, der har let til smileyer og sex?

Mens det ikke er ualmindeligt, at man får en ven eller en veninde til at skrive sin datingprofil, hører det alligevel til sjældenhederne, at man lader eks'er komme til orde. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Ny datingtrend: Eksen giver dig stjerner på profilen

0 kommentarer
Vis kommentarer