Smukke kvinder er friske med den

Smuk udenpå - en tøjte indeni...

SEXPERT-TV. Sådan er den sexede kvinde

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Det gør en kvinde sexet --

Har en kvinde et smukt ansigt og de rette proportioner i forhold til BMI og hofte-til-talje-mål, en hun lidt mere åben overfor uforpligtende sex.

Det fremgår af nyt skotsk studie, hvor forskerne forsøgte af replicere andre undersøgelser, der har peget denne sammenhæng.

226 unge hvide kvinder fik taget et ansigtfoto. I modsætning til tidligere forsøg sørgede forskerne for, at de kvindelige deltagere fik bedømt deres ansigter uden makeup og uden, at man kunne se hverken tøj eller frisyrer. Disse fotos blev så ratet af 625 mænd.

Kvinder fik også målt deres BMI og hofte-til-tajle-ratio.

Desuden udfyldte de spørgeskema om deres socio-seksuelle attitude - det vil sige deres holdninger til uforpligtende sex - ligesom de skulle fortælle om deres hidtidige seksuelle adfærd.

Og det viste sig, at der var lille korrelation mellem et attraktivt ansigt, en lav (men ikke for lav) BMI og den 'rigtige waist-hip-ratio,' som er 0,70, hvilket vil sige, at taljen har en omkreds på 70 procent af hoften.

Ydermere var der altså denne korrelation mellem et smukt ansigt og åbenhed overfor uforpligtende sex.

Forskerne mener, med baggrund i evolutionspsykologi, at grunden til, at attraktive kvinder er friske med den, er, at de på grund af deres udseende kan overkomme de negative konsekvenser af uforpligtende sex:

Ja, deres ry og rygte kan lide skade, og de kan risikere at stå uden forsørger, men netop fordi de ser godt ud, har de muligheder for, at konsekvenserne ikke rammer dem så hårdt.

Vi har før kunnet fortælle den undrende offentlighed, at nogen mener, at knap så attraktive kvinder kompenserer for deres mangler ved at være gode i sengen.

Se også: Grimme kvinder er bedst i sengen

Se også: Derfor skal du ikke være kæreste med en smuk kvinde

Se også: Er hun lækker? Så gider du ikke kondomet

HERUNDER SEXPERT-TV: SÅ fræk er tøjten:

Sexpert-tv: Så fræk er tøjten

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere