Søde mænd slikker mere f....

En rigtig gentleman betjener sin kæreste oralt

En rigtigt gentleman glæder sin kvinde. (Foto: shutterstock.com)
En rigtigt gentleman glæder sin kvinde. (Foto: shutterstock.com)

En kvinde, der nyder at blive serviceret oralt, gør sig selv en tjeneste, hvis hun finder en sød og venlig mand. For de slikker simpelthen mere fisse.

Det fremgår af et studie publiceret i 'Archives of Sexual Behavior.'

Ud fra en evolutionspsykologisk teori om, at mænd udfører oralsex på deres kæreste som en positiv måde at holde på hende, så forskerne i denne undersøgelse på, hvad der kendetegner disse mænd.

346 heteroseksuelle mænd i længerevarende forhold deltog i studiet, hvor de blandt andet udfyldte spørgeskemaet Male Retention Inventory, der handler, hvad mænd gør for at holde på kæresten. Desuden skulle deltagerne også angive, om de slikkede deres kæreste under seneste sexmøde, og om deres generelle oralsexadfærd.

Og sørme om ikke det viste sig, at mænd, som har en personlighed, der bedst kan beskrives som venlig, sød og imødekommende, har større interesse i at betjene partneren oralt - og de bruger mere tid på opgaven. Også lysten til at glæde partneren var en vigtig faktor for disse mænd.

Derfor giver hun dig blowjobs

7 fejl alle laver i faste forhold

7 fejl alle laver i faste forhold 'Oralsex er spild af diller'

7 fejl alle laver i faste forhold 'Oralsex er spild af diller' 5 tegn på du er en dårlig kæreste

Vil du gerne være en rigtig gentleman, men har brug for et par fif, så tjek denne video med sexologen Signe V. Bentzen, der gør dig til en mester i mundsex:

Søde mænd slikker mere f....

 SEXPERT-TV: Sådan slikker du hende, så selv sexologen er tilfreds