Sofia giver dig opskriften på det søde sugarbabe-liv

- Det er vigtigt at definere sine egne grænser og kende sig selv godt nok til at vide, hvor langt man vil gå, og hvad man vil gøre, siger den 26-årige sugarbabe

Til dagligt læser Sofia historie på universitetet. Modelfoto: NIMA STOCK
Til dagligt læser Sofia historie på universitetet. Modelfoto: NIMA STOCK

25-årige Sofia fra Aarhus lever via sin faste sugardaddy det søde og privilegerede liv med rejser, flotte gaver, ekstra penge og andre former for luksus – og nu leder hun efter en sugardaddy nummer to.

Sofia giver dig opskriften på at opnå samme type af luksusliv som sugarbabe. 

Den unge og kønne kvinde er ikke bange for at sige tingene lige ud.

Sofia ønsker sig et liv i luksus og vil ikke nøjes, og så foretrækker hun kvalitet fremfor kvantitet og har generelt høje standarder. Men frem for at sidde på sine hænder og håbe på, at tingene sker af sig selv, så gør hun gerne en ekstra indsats for at opnå det, hun ønsker og stræber efter.

I høj grad også som fast sugarbabe, hvor det var hende, ikke hendes faste sugardaddy, der til at begynde med tog kontakten.

Rejser, penge og lækre oplevelser
- Jeg rejser meget mere end mine medstuderende, fordi jeg tager med min sugardaddy på forretningsrejse eller på ferie. Det er rart at se så mange forskellige steder og bo på gode hoteller. Når vi er på forretningsrejse sammen, og han er på konferencer eller til møder hele dagen, giver han mig enten penge så jeg kan spise frokost et godt sted og shoppe.

- Hvis vi bor på et hotel, hvor de også har et spaområde, kan han også fortælle mig, at jeg bare skal bestille det roomservice, jeg har lyst til - og få de behandlinger og massager, jeg ønsker mig, og så bare skrive det på hans regning. Han siger, at han godt kan lide lyset i mine øjne, når jeg bliver glad over, at han køber et par sko til mig, som jeg nok ikke ville kunne få råd til selv, forklarer den attraktive sugababe, som læser historie i Aarhus, mens hendes 'forsørger' har en ledende stilling i et internationalt firma.

Men da sugardaddy på grund af sit arbejde ikke har så meget tid til Sofia, som hun godt kunne have ønsket sig, så er den unge kvinde pt. på jagt efter en sugardaddy nummer to.

Sofia nyder nemlig at blive behandlet som en prinsesse og forkælet på daglig basis, som hun selv udtrykker det.

På Sugardaters.dk, hvor Sofia scorede sin daddy nummer et og nu leder efter en velhavende sukkerfar nummer to, er hun – ifølge sitet – en af de klart mest populære og eftertragtede babes. Men ikke kun på grund af sit udseende, mener Sofia selv.

'Jeg tror, man skal vise, hvem man er fra den mest interessante og flatterende side. Jeg har lagt meget arbejde i at lave en interessant profil, og jeg opdaterer den jævnligt. Med en interessant profil mener jeg at skrive en god profiltekst, der skiller sig ud, og have nogle tiltrækkende og awesome billeder, der viser mig fra mange vinkler i forskellige situationer. Jeg er ikke kun Sofia, den søde SugarBabe. Jeg er også en studerende, der kan lide at være sammen med vennerne, shoppe og feste. Jeg har mere end én side, så mine billeder forestiller ikke kun mig, der poserer frækt med et flirtende blik,' forklarer den unge kvinde i forbindelse med et længere interview på Sugardaters.dk, hvor hun har brugt god tid til at eksperimentere sig frem til, hvilken type af profiltekst der virkede bedst for hende – og ikke mindst tiltrak den type af mænd, hun gerne vil i kontakt med og forkæles af.

Og Sofia er sikker på, at andre kvindelige profiler på siden vil have noget større succes med deres daddy-søgninger, hvis de brugte mere tid og kræfter på såvel tekst som billeder.

Læs hele interviewet med Sugar-Sofia her http://blog.sugardaters.dk/2016/05/01/sugarbabe-deler-hemmeligheden-bag-hendes-succes/

Stemplet som prostitueret
- Min søster og mine forældre ved godt, at jeg sugardater - det samme gør mine nærmeste venner. Men man bliver hurtigt stemplet som prostitueret, så jeg holder kortene tæt til kroppen. Mine nærmeste venner og familie ved godt, at jeg ikke sugardater på den måde, som medierne oftest udstiller det som.

- For mig er det ikke penge og gaver for sex. For mig handler det mere om de gode oplevelser og om at finde en fast sugardaddy, der kan forkæle mig og bruge lidt penge på mig. Jeg plejer ikke at aftale, hvad jeg skal have til gengæld for at mødes med en daddy.

- Selvfølgelig er det implicit, at han betaler for, hvad vi end laver – om det er middag, drinks, rejse, etc. Men mange er hurtige til at dømme, hvis de finder ud af, at man sugardater. Så for at undgå misforståelser er det kun de nærmeste, der ved det. 

- Mine bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og kusiner ved ikke noget. Mine bedsteforældre vil nok ikke kunne forstå det - at en mand skal betale regningen og forkæle mig. Og jeg er bange for at blive dømt af mine yngre familiemedlemmer.

Kæresteforhold til daddy
- Jeg vil ikke have en kæreste samtidig med, at jeg sugardater. Så skulle det ske, at jeg møder en sød fyr på uni eller et hvilket som helst andet sted, ville jeg selvfølgelig stoppe med at se min daddy. Men jeg vil ikke som sådan sige, at jeg har fravalgt et fast parforhold. Det kan jo også ske, at man bliver hammer forelsket i en af de daddies, man møder, og starter et monogamt forhold sammen. Det har man da hørt om før.

- Jeg vil ikke udelukke noget, men lige nu sugardater jeg bare, fortsætter Sofia, der oplever forholdet til sin daddy som et fast forhold, men hvor begge parter har mulighed og lov til at se og være sammen med andre.

Sofia springer ikke på hvilken som helst sugardaddy, der melder sig i indbakken – heller ikke en daddy nummer to, som lover hende guld og grønne skove. Det er hun alt for kræsen til, indrømmer hun gerne. Så på trods af ikke så få henvendelser fra håbefulde mænd landet over, så krævede det også god tid og tålmodighed at finde frem til den daddy, der forkæler hende i dag. 

- Jeg har lidt forskellige krav i forhold til udseende, alder, personlighed osv., som mange af de andre daddies, jeg har mødt, ikke har kunnet opfylde, men ham jeg ser nu, altså kan. Pt. leder jeg efter en mand, der er jævnaldrende med mig, i slutningen af 20'erne eller i begyndelsen af 30'erne, og som er attraktiv. Og så betyder personligheden selvfølgelig alt for, om kemien er der. Desuden er det jo vigtigt, at han vil det samme som mig.

Daddy er min konge
- Forholdet til min nuværende daddy startede ud meget flydende. Vi var selvfølgelige enige om, at han skulle betale regningerne og generelt forkæle mig. Jeg sagde, at jeg ville behandles som en prinsesse, og til det svarede han, at han ville behandles som en konge til gengæld. Det synes jeg, var meget sjovt.

At han rejser så meget, som han gør, ærgrer mig lidt, men jeg skal jo ikke stå i vejen for hans karriere. Men hvis jeg havde et ord at indføre, skulle han rejse mindre ofte og bruge lidt mere tid med mig her i Danmark. Så det er derfor, jeg søger flere daddies i øjeblikket, smiler Sofia, som ser sin sugardaddy to-tre gange om ugen, når han altså er i landet.

- Sugardating er ikke for alle, men man skal være openminded. Det er langt mere end, hvad det bliver udstillet som i medierne. Dog er der nogle mænd, der bare vil have sex for penge, så det skal man som potentiel sugarbabe være opmærksom på. Men ud over de mænd, der bare vil have sex, er der mange søde mænd, der vil have rigtige relationer og som overdynger en med søde ord og komplimenter. Og desuden har jeg fundet ud af, at det er vigtigt at vide, hvad man gerne vil have ud af forholdet – altså om man gerne vil flirte rundt eller have et fast forhold.

- Jeg tror, det er vigtigt at definere sine egne grænser og kende sig selv godt nok til at vide, hvor langt man vil gå, og hvad man vil gøre. Det handler om at være selvsikker og sætte nogle faste grænser op, inden man begynder, og så holde sig til de grænser – kunne sige nej, i stedet for at overskride sine grænser til gengæld for et liv i luksus - også selv om man higer nok så meget efter det, slutter sugarbaben Sofia.

Brian fyrede 50.000 kroner af på knald

Lars er sugardaddy: Her er fordelene ved en sugarbabe

TV: Her er de røvlækre sugardaters