Annonce:
Annonce:

Steven brækkede penis under sex: Vi gik nok lidt for hårdt til den

Advarsel - voldsomt foto: Du kan ikke glemme det, når du først har set det

Mureren Steven Horden fra Gillingham kender endnu ikke til langtidskonsekvenserne af sit smertefulde samleje. Foto: SWNS.
Mureren Steven Horden fra Gillingham kender endnu ikke til langtidskonsekvenserne af sit smertefulde samleje. Foto: SWNS.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Da den 37 årige murer Steven Horden tog sin kæreste bagfra i en vildt samleje, skete det forfærdelige, som alle mænd frygter:

Han ramte forkert med så meget kraft i stødet, at penis brækkede.

Umiddelbart efter blev britiske Steven og hans blodige og voldsomt hævede penis bragt til hospitalet i Medway i Kent. Der fik han lagt et kateder og drænet blodet fra penis, ligesom lægerne også vurderede, at en omskæring var på sin plads.

- Det er slemt. Hele penis er blå, bøjet og elendig. Vi havde sex doggy style. Det var lidt for vildt. Jeg tror, vi gik for hårdt til den. Lægerne fortalte mig, at kun tiden vil vise, om jeg stadig kan lave børn, fortæller Steven ifølge flere britiske medier, hvor han også oplyser, at de faktisk var i gang med at forsøge at lave et barn.

Måske har de været lidt for ivrige i det forsøg.

Annonce:

Kæresten Kiera fortæller:

- Steven havde store smerter. Jeg var i chok, jeg har aldrig forestillet mig, at sådan noget kan ske. Jeg føler mig lidt skyldig, fordi jeg stødte bagud.

Den smertefulde samleje fandt sted i september, hvor Steven fik at vide, at han ikke måtte have sex i seks uger. Forleden prøvede han så igen, og det var angivelig meget smerteduldt.

Frakturer på svulmelegemet i penis er sjældne, men de sker, og oftest i forbindelse med samleje, hvor penis ikke rammer i skeden, men derimod støder på kønsbenet eller mellemkødet. Der er fare for impotens samt risiko for skade på urinrøret.

Nedenfor kan du se det ubehagelige foto. Du skal scrolle lidt for at se det.

---

---

---

Nu er det ved at være for sent...

---

---

---

Du var advaret. Foto: SWNS.
Du var advaret. Foto: SWNS.
 

Tidligere i dag kunne vi fortælle den undrende offentlighed om en mand fra Thailand, som måtte bruge det tunge værktøj for at komme ud af en penisring:

Lægerne brugte boltsaks for at få penisring af uheldig mand

Knækkede penis så blodet sprøjtede

Advarsel! Voldsomt billede: Mand brækkede penis

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: