Annonce:
Annonce:

Støt de fattige og vind berømt TwerkingButt

I forbindelse med Danmarks Indsamling udlodder sexshop i aften et gavekort på 10.000 til sexlegetøj via Torsdags Tombola på P3

SEXPERTERNE TESTER røvrystende sexlegetøj
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Så fræk er TwerkingButt --

I Torsdags Tombola på P3 kan man i løbet af dagen vinde lækre ting og sager til en værdi af over 100.000 kroner. Præmier og gavekort fra blandt andre Fona, Silvan og JYSK. Og som den frække og kinky rosin i pølseenden, er der fra klokken 18.00 et gavekort på intet mindre end 10.000 kroner til køb af sexlegetøj hos Sexshop.dk på højkant i sms-konkurrencen til fordel for årets Danmarks Indsamling.

- Først og fremmest så håber vi i shoppen på, at rigtige mange danskere vælger at støtte op om Danmarks Indsamling via sms-konkurrencen her i aften. For jo flere, der går efter at vinde gavekortet til shoppen, jo flere kroner går der til alle de, der virkelig behøver en hjælpende hånd, siger Michael Peter Hansen, indehaver af www.sexshop.dk

Annonce:

Og er man så heldig, at ens støtte på 25 kroner sidst på aftenen bonner ud i sexlegetøjsprodukter (efter eget valg) for 10.000 kroner, så er der nærmest frit valg på alle kinky hylder.

Som numseglad mand kunne man bogstaveligt talt fx kaste sig over Pornhub Twerkingbutt Deluxe til lige under 5000 kroner. Den ultimative masturbator med tilhørende virtuelle pornobriller henvendt manden, der ikke kan få fræk ryste-numse nok.

Mens singlekvinden kunne hive den helt nye Womanizer stimulator til små 1700 kroner ned fra hylderne med sexlegetøj. Et angiveligt revolutionerende nyt produkt, der ifølge producenten evner at give 19 ud af 20 kvinder klitorisorgasme på nul komma fem.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive kontaktet af aftenens heldige vinder af gavekortet, og skulle man undervejs få problemer med at finde frem til netop de produkter, der passer ens lyster og behov bedst, så har vi gode og professionelle kræfter klar til at guide og vejlede vedkommende, siger Michael Peter Hansen, der håber, at rigtig mange danskere vil støtte op om Danmarks Indsamling i aften.

Annonce:

Tina, 44: Vil hellere have en vibrator end en mand

Brug dit sexlegetøj - på ham

Håndfri sexleg med den frække bille

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: