Stolt og pervers: Fetichisterne fejrer sig selv og hinanden

Der bliver fuld knald på til årets Fetich Fashion Party i København

Følg Sex & Samliv

En gang om året inviterer Manifest nysgerrige indenfor. Mens de andre fetichfester kun er for medlemmer, er er andre muligheder til Fetich Fashion Party.

Herunder fortæller to af arrangørerne om årets fest på Søpavillonen i København.

Sebastian Solo, der er en dansk instruktør af frække fetichfilm af høj international klasse, designer og indrette sit Proud&Perverted playroom.

Til en almindelig fest er der måske et fadølsanlæg, en røgmaskine og kondomautomat - hvilket udstyr har du med?

- Jeg medbringer møbler og udstyr, som er blevet brugt i mine filmproduktioner igennem årene: The Sybian, F-Machine, flere gynækologbrikse, electro-stimulationsudstyr, massage-wands, hundebur, bondageseng, Klinik- og undersøgelsesudstyr, tandlægestol, anal-play toys, skolebænk, gymnastikhest og en casting couch, hvor man kan lade sin indre ekshibitionist få frit løb og vise sig frem på en videoskærm for resten af playroomet.

Sexmaskinen Sybian.
Sexmaskinen Sybian.

Så fræk er Danmarks vildeste sexfest  

Er det til shows, eller kan man selv afprøve det?

- Ingen shows. Men der er Proud and Perveted guides, både mænd og kvinder og transkønnede, i playroomet, som viser, hvad det forskellige udstyr kan bruges til - og alt må afprøves, siger Sebastian Solo, der også har premiere på sin nye film, 'Adopting Odette,' med den kendte fetichmodel Odette.

Sebastian Solo har som medstifter været med til Manifest siden starten i 1995.

Sebastians Solos nye film.
Sebastians Solos nye film.

Arrangøren Stig, der også har været med fra begyndelsen, glæder sig især til den amerikanske designer Dawnamatrix Designs, hvis kreationer kendisser som Sharon Stone, Katy Perry, Kylie Jenner, Bjork Pink har optrådt i:

- De kommer med et modeshow fra Seattle. High fashion, dyrt og lækkert design i gummi. Normalt er der ikke råd til at hive folk over fra USA, men vi er heldige, siger Stig, som afslører, at der er nogle minimumskrav i forhold til dress code:

- Du skal ikke tage noget på, du kunne tage på til en almindelig fest. Ikke noget bomuld, og jo vildere jo bedre. Mænd er selvfølgelig lidt mere udfordrede. Men et par sexede pants og en regnfrakke kan gøre det. Og den nysgerrige kvinde kan jo nøjes frækt rødt undertøj og en sort regnfrakke. Bare man leger lidt. Det er bare vigtigt, der er lak, læder, pvc eller gummi med i spilet, forklarer Stig, som oplyser, at der til denne åbne fest i Manifest-regi kommer tre grupper.

En tredjedel er hardcore fetichister og inde i miljøet, Så er der dem, som mest er til bondage og s/m. Og den sidste tredjedel er de nysgerrige, som jeg kalder turister. Alle tre grupper er meget velkomne.

Læs mere om Sebastian Solos film på proudandperverted.com.

Læs mere om festen 10 september, og hvordan du kan komme med, på manifest.eu. Det koster 400 kroner i døren.

Lyt til interview med Stig på podcastet Sexsalonen.

Kan du ikke vente til i morgen? Så afholder SMiL - foreninger for sadomasochister et preparty i lokalerne i Vanløse, og også her kan man komme ind uden at være medlem.

Er du mere til det blide, bløde og intime? Så er der Tantra Festival på Nørrebro i København denne weekend. Her kan du møde Joan Ørting og Yasmin Fox, der begge udbyder sexologuddannelser, Du kan også deltage i workshop, ledet af erfarne tantraundervisere og -guruer. Læs mere på tantrafestival.dk.

TV: Se de frække fetichfilm

Danske perversioner eksporteres

Sextabu: Sådan giver vi hånd - under bæltestedet

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale