Annonce:
Annonce:

Stram på 60 dage med vaginal lysbehandling

Sexblogger tester særpræget skedehealing med lysterapi, der skal gøre hende mere stram og våd

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Lysterapi strammer skeden op.

Det hævder folkene bag vSCUPT.

Den danske sexlegetøjsblogger Joan B. skal de næste par måneder give sig selv vaginal lysbehandling med vSCULPT. For at teste om intens lyshealing kan gøre vagina mere sund, stram og våd i forbindelse med sex.

Erotik-bloggeren vil jævligt opdatere sine læsere sine oplevelserne.

- Apparatet udsender et så heftigt og skarpt rødt LED-lys, at man under ingen omstændigheder må kigge direkte ind i lyset. Så risikerer man simpelthen at beskadige sine øjne.

vSCULPT, der er FDA godkendt som et medicinsk produkt i USA, er udelukkende til indvendig brug i vagina, og ideen med det dildo- og ergonomisk formede produkt er, at det skal kunne hjælpe os kvinder med at heale/rette op på 'skader' og småskavanker i vagina. Langt de fleste af os med alderen i mere eller mindre grad desværre kommer til at døje med.

Annonce:

Det kan være nedsat evne til at blive naturlig våd i forbindelse med seksuel aktivitet, en måske mindre stram skede, problemer med inkontinens mv. På grund af blandt andet graviditet, fødsler, overgangsalder osv., forklarer 40-årige JoanB, der selv er mor til tre.

Og som helt personligt håber på, at den 60 til 90 dage lange test med det revolutionerende apparat, der endnu ikke er kommet på markedet her i Europa, blandt andet kan afhjælpe hende med at småtisse i forbindelse med hård fysisk aktivitet.

Øget sensitivitet i forbindelse med sex, intensiv lyshealing også skulle kunne hjælpe på, er også på erotikbloggerens helt personlige ønskeliste.

Du kan følge med i JoanB’s 60 dages test af vSCULPT her.

Din guide til at forebygge en slap bækkenbund her

Kritisk tilgang til testen
En amerikansk testgruppe har oplevet fantastiske resultater med apparatet.

Annonce:

- Men et er at læse og høre om, hvad andre mener at have opnået, noget helt andet er det at afprøve tingene på egen krop. Som jeg altså gør nu, forsætter JoanB, der har en kritisk tilgang til de produkter, hun nu engang sætter sig for at teste.    

 - I langt de fleste tilfælde er det deciderede sexlegetøjsprodukter, jeg og min mand tester og skriver om. vSCULPT er IKKE et stykke sexlegetøj – også selv om produktet, udover det healende, røde lys, også udsender varme og vibrationer. Apparatet er ikke sat i verden for en her og nu tilfredsstillelse, men for at hjælpe os kvinder på den lidt længere bane.

- Og selvfølgelig krydser jeg da fingre for, at der er noget om sagen. Det ville da kun være helt fantastisk, siger erotik- og sexlegetøjs-bloggeren fra joanb.dk.

Opnå en stærkere og mere sund bækkenbund via kugletræning

Denne træning går lige i missen

Videnskaben har talt: Dette hjælper på potensen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: