Studerende blev voldtaget: Her er hendes hævn

22-årig studerende bruger domina-outfit til at statuere et eksempel

22-årige Karmenife Paulino tager hævn over voldtægt. (Foto: Tess Altman)
22-årige Karmenife Paulino tager hævn over voldtægt. (Foto: Tess Altman)

For et års tid siden blev danske Emma Holten verdensberømt, da hun publicerede en serie nøgenbilleder som en reaktion på, at en ekskæreste havde lagt en række uartige fotos af hende på nettet.

På den måde tog hun magten over sin egen nøgenhed. Og blev et feministisk ikon i processen.

Nu prøver en amerikansk kvinde en lignende fremgang. Karmenife Paulino blev voldtaget på sit universitet Wesleyan og måtte gå igennem en lang, smertefuld proces, før gerningsmanden endte med at blive bortvist efter et par år.

Som en del af projektet thereclamationwesleyan.tumblr.com/ har hun lavet en billedserie, hvor hun optræder som sexet domina på universitets campus foran nogle disse studenterforeninger, også det hun blev voldtaget i.

Med på billederne er unge mænd, der har gaggball og halsbånd på og iført t-shirt med påskriften 'Frat filth - studenterafskum.

- De er noget meget magtfuldt og smuk ved dominaer, og bare det at stå foran disse studenterforeninger og få de her modeller til at kysse mine fødder og tilbede mig... ja, der er også noget humor i det, udtaler den 22-årige Paulino til mic.com.

- Jeg har haft det outfit på mange gange. Det er, hvad jeg føler mig mest magtfuld og sårbar i. Jeg har det på, fordi kvinder, der har seksuel selvtillid, altid er dæmoniseret på disse steder og i samfundet generelt.

De seneste år er der i stigende grad sat fokus på 'voldtægtkultur,' som mange kvindelige studerende føler er på campus på amerikanske universiteter. Druk, manglende ligestilling og syg mandekultur i fraternerties angives som nogle af årsagerne.

- Jeg har nogle råd til den danske stat om, hvordan vi kan lave noget bedre lovgivning, der beskytter ofre for det her, siger Emma Holten, der fik lækket nøgenbilleder på nettet.
(Foto: Janus Engel) Samfund - 19. apr. 2015 - kl. 19:57 Udsat for hævnporno som 17-årig: Gode råd, hvis dine nøgenbilleder lækkes

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere