Svensk sygeplejerske var centrum for dansk gangbang: 'Jeg er meget, meget tilfreds'

45-årige Kim havde sex med 51 mænd på seks timer: - Jeg er en smule øm i ryggen, men ellers har vi det begge helt fantastisk, fortæller svenskeren, som var i København med sin mand

- Klubben xxdark havde sat seks timer af til gangbang med mig i centrum, og jeg holdt ingen pauser. For hele tiden var der mænd, der ville på mig. Det meste af tiden tre-fire stykker ad gangen, fortæller 45-årige Kim, der endnu ikke har mødt muren i forbindelse med at være centrum for mange mænds begær og lyster på samme tid. Foto: shutterstock.com.
- Klubben xxdark havde sat seks timer af til gangbang med mig i centrum, og jeg holdt ingen pauser. For hele tiden var der mænd, der ville på mig. Det meste af tiden tre-fire stykker ad gangen, fortæller 45-årige Kim, der endnu ikke har mødt muren i forbindelse med at være centrum for mange mænds begær og lyster på samme tid. Foto: shutterstock.com.

Svenske Kim håbede på 100 mand, men måtte lørdag nøjes med 51 potente tyre, da hun var centrum for ekstra stor gangbang-fest i en københavnsk sexklub.

Allerede søndag var den skånske sygeplejeske atter centrum for et nyt stort gangbang i København.

Sexklubben xxdark i København var det meste af lørdagen stuvende fuld af stangstive (på den frække facon) mænd, mens flere af kælderklubbens kvindelige gæster undervejs agerede fluffere og med hånd og mund hjalp til med at holde de næste fyre i knalderækken klar til at hoppe på den svenske kvinde i midten af optrinnet.

- Jeg er meget, meget tilfreds. Det var en helt fantastisk oplevelse, og med de 51 sex-effektive mænd, der mødte frem for at være sammen med mig, slog jeg min egen personlige gangbang-rekord, fortæller en lettere træt Kim, inden turen efter en weekend i København med sex, sex og atter sex atter gik hjem til Skåne - og en ny arbejdsdag som sygeplejerske mandag morgen.

Sexfesten sluttede med bukkake
- Klubben xxdark havde sat seks timer af til gangbang med mig i centrum, og jeg holdt ingen pauser. For hele tiden var der mænd, der ville på mig. Det meste af tiden tre-fire stykker ad gangen, fortæller 45-årige Kim, der endnu ikke har mødt muren i forbindelse med at være centrum for mange mænds begær og lyster på samme tid.

- Ofte havde jeg en mand i alle tre huller på samme tid, og en enkelt fyr, der var ekstra entusiastisk, var på mig otte-ti gange i løbet af de seks timer. En enkelt mand nåede at få hele fem udløsninger sammen med mig, mens andre måske to-tre gange i løbet af seancen. Så det er meget svært at klage over noget som helst, synes jeg.

Kim havde sin mand ved side under hele seancen, og også han var på hende flere gange undervejs. Han nød, hvordan hustruen blev begæret og behandlet i begge ender. Og da sexfesten blev afsluttet med en omgang bukkake, hvor en mindre flok mænd kom i munden, udover ansigtet og brysterne på Kim, kunne ingen heller have ønsket sig en mere fræk og givende lørdag eftermiddag og aften i sexklubben i Godsbanegade. på Vesterbro i København.

Gå i Kims frække fodspor
- Søndag deltog jeg i endnu et stort gangbang i København, så nu er vi begge en smule trætte. Og nej, jeg har på ingen måde ondt for neden. Jeg er en smule øm i ryggen, men ellers har vi det begge helt fantastisk, og jeg skal helt klart tilbage og have en ny omgang. Måske ikke lige i morgen eller i næste måned, men alt for lang tid skal der søreme heller ikke gå, siger den svenske sygeplejerske, der i forbindelse med de her store og mere heftige typer af sexevents vælger Danmark til fordel fra moderlandet, da vi danskere generelt er mere seksuelt åbne og frisindede, mener Kim.

Ønsker du at opleve noget lignende, så kan du kontakte xxdark via swingeren.dk. Her stabler man rigtige gerne lignende events på benene for de kvinder, der skulle lyste at gå i Kims hardcore sexspor, fortæller indehaver af kælderklubben på Vesterbro, Allan.

Har du som kvinde et ekstra behov for mandlig opmærksomhed (og hvilken kvinde har ikke det), vil du, næsten uanset udseende, føle dig som dronning i en swingerklub. Der er næsten altid overvægt af mænd... (Foto: www.shutterstock.com) Sexperterne Syv grunde til at blive swingerpige

To af de mere anonyme deltagerne gør klar til turen. Sex & samliv Så vild var Sexbussen: Gruppesex på Rådhuspladsen

Sex & samliv Hun leger kærestens bolledukke

HERUNDER ANBEFALER SEXPERTERNE, AT MAN BEGYNDER MED EN TREKANT:

26 kommentarer
Vis kommentarer