Svensker håber på 100 danske sexpartnere denne weekend

Skåningen Kim lægger huller til kæmpe gangbang i swingerklub

På arbejde i swingerklub - det perfekte studiejob

-- Over artiklen her relateret sex-tv: Stuidejob i swingerklubben --

Lørdag 17. juni ankommer en 45-årige svensk og meget mandeglad kvinde, Kim, til sexklubben xxdark på Vesterbro i København, hvor der i løbet af dagen formentlig bliver trængsel for at komme ind.

For skal Kims helt store sexfantasi lørdag gå i opfyldelse, så kræver det i omegnen af 100 mand, der på skift skal fylde hendes tre huller ud.

- Vi hjælper med at opfylde sexfantasier, og denne kvindes sexfantasi er at blive bollet seks timer i stræk – og hun tager imod i alle tre huller. Så flere mænd har mulighed for at komme til ad gangen. Selvfølgelig skal hun indimellem have noget at drikke, da det på mange måder bliver en meget hot omgang. Men generelt er hun ikke typen, der holder pause, når det først går løs, fortæller svenske Diana.

Sammen med en veninde kommer Diana til København for at assistere og hjælpe deres svenske medsøster i de seks timer, fra klokken 15-21, hvor hun konstant og hele tiden vil være centrum for en lang række danske og svenske mænds begær.

- Jeg og min veninde er en del af Skynet i Sverige, der hjælper kvinder med at få opfyldt mere eller mindre alle typer af ofte meget hardcore sexfantasier. Og da der er langt imellem sexklubberne i Sverige, specielt hvis man bor her i Skåne, så tager vi rigtig gerne turen til København for at opfylde nogle af de her fantasier, fortsætter Diana, der selv er del af swinger-miljøet, men som pænt holder sig på måtten på lørdag.

120 mænd er også ok
Her gælder det nemlig udelukkende om at hjælpe under den lange og intense sexseance, hvor der formentlig vil være en konstant kø for at komme mellem benene på kvinden i centrum i alle seks timer.

- Vi håber på 80-100 mænd, der så løbende kan skiftes. Så er der også mulighed for at komme til hægterne efter en udløsning og så komme på en gang eller to til. Skulle 110 eller 120 mænd dukke op i løbet af gangbang-seancen, så klarer Kim også det, er jeg helt sikker på. Her handler det nemlig ikke om antallet af mænd, men meget mere om, at der ikke er alt for lange pauser undervejs, hvor der intet sker. Og det kræver altså et pænt stort antal fyre, der heller ikke er bange for at give den gas, når det bliver deres tur, fortæller Diana.

Ønsker du at give dit stangstive bidrag til, at den svenske sexfreak skal få en helt uforglemmelig dag i sexkælderen i xxdark i Godsbanegade i København, så læs mere på swingeren.dk.

Diana fortæller, at den sexglade veninde er swinger sammen med sin mand, der også kommer med til København, og han vil stå på sidelinjen under seancen. Hun har prøvet gangbang tidligere, men kun med færre mænd, 20-30 stkykker.

Kim gør det for at teste sine grænser. Det er ikke antallet af mænd, hun går efter, men skal der være action på drengen seks timer i træk, så kræver det nye mandfolk hele tiden.

Hvis man siger tit nok til kvinder, at det er forkert at føle lyst, at udleve sine lyster og klæde sig sexet og selv styre sin seksualitet, så ender det da med, at mange kommer til at tro på det, mener Søndergaard. Foto: www.shutterstock.com Sex & samliv Gangbang er feminisme

Kvinderne er altid i centrum ved bunkepul og gangbang. (Foto: www.shutterstock.com) Sex & samliv Danskerne: Sådan dyrker vi gruppesex

Sex & samliv Jeg vil se min kone have intens sex med en ven

15 kommentarer
Vis kommentarer