Annonce:
Annonce:

Swinger-Jonna: Nu prøver jeg det hele

Det er aldrig for sent at skifte retning: Efter et 24-årigt langt sexløst ægteskab blev Jonna swinger. Hun har indhentet sin tabte seksualitet lige siden

TV: Mød de kristne swingere
Annonce:
Følg Sex & Samliv

For fire år siden fik Jonna nok.

- Jeg har været gift to gange, det første ægteskab var ganske kort, det andet varede 24 år, og de sidste tyve år havde vi ikke sex, fortæller Jonna på 53 år, der arbejder som sosu-assistent.

- Efter at vi fik et barn, gled det ligesom ud, og vi gjorde ikke rigtigt noget for at få det til at køre igen. En dag kunne jeg bare mærke, at nu måtte det være - mens jeg stadig havde tid. Så jeg gik fra min mand. Det var selvfølgelig sin sag at sige til ham, at det ikke var godt nok, men jeg gjorde det på en sådan måde, at han den dag i dag mener, at det var ham, der tog beslutningen, fortæller hun.

Ville du egne dig som swinger? Tag testen hos Tidens Kvinder

Annonce:

 Hvor får man sex?
Et par måneder efter bruddet spurgte hun en veninde, hvor man skulle gå hen for at få sex. Veninden foreslog en hjemmeside, der hed xklub.dk. Her er det lige på og hårdt.

- Der er ingen, der tror, at man er der for at finde en kæreste. I starten kiggede jeg bare efter mænd, der kunne tilbyde sex, for det var det, jeg havde brug for. Jeg vidste heller ikke, hvad jeg var til, for jeg havde jo ikke udforsket min seksualitet.

Nogle af de mænd, Jonna fik kontakt med, talte om sprøjteorgasmer. Hun troede, at det var noget pornoindustrien havde fundet på, men en af fyrene påstod, at han sagtens kunne give hende en, så han var den første, hun mødtes med.

- Vi havde rigtig god sex hjemme hos mig, og han fik mig faktisk til at sprøjte. Efter den oplevelse blev jeg totalt tændt og fokuseret på at undersøge, hvad der ellers var af muligheder derude, fortæller Jonna.

TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

 Bubber afskrækkede

Flere af mine sexpartnere spurgte Jonna, om hun havde overvejet swingerklubber. Det havde hun bestemt ikke.

Annonce:

- Der havde lige været en udsendelse i tv, hvor Bubber besøgte en swingerklub, og jeg synes, det virkede enormt kikset, så jeg kunne ikke se mig selv i en, fortæller hun.

Men da folk blev ved med at spørge, begyndte Jonna at spekulere på, om de måske så noget i hende, som hun ikke selv kunne se - og til sidst besluttede hun, at det skulle prøves.

- En af mine elskere tog med mig i klub, og jeg hang nærmest på armen af ham. På et tidspunkt skulle han på toilettet, og jeg gik næsten i svime over, at han ville efterlade mig alene. Folk gik nøgne rundt. Det var ret grænseoverskridende.

- På et tidspunkt lå jeg på en seng og havde gang i noget med den mand, jeg var kommet med, da der kom en anden fyr. Jeg lukkede øjnene. Senere kom jeg til at lukke dem op og opdagede, at folk sad og så på, så lukkede jeg dem igen. I dag er jeg ligeglad, de må kigge så meget, de vil, siger Jonna.

Springer ud som swinger

Annonce:

Tryg sex
Ifølge Jonna er fordelene ved swingerklubber, at der er personale på, så der sker ikke noget, der ikke må ske.

- Der er nogle regler, der skal overholdes, og gør man ikke det, bliver man smidt ud. Man skal inviteres, man må ikke selv spørge, om man kan få lov at være med, siger hun. En anden fordel er, at man ikke behøver at tage fyrene med hjem. Så hvis man laver en date med en mand, som man så ikke har den store kemi med, så er der i klubben ofte mange andre mænd, der står til rådighed.

For Jonna er den store bonus ved at gå i klub, at der er garanti for sex. Hun tænder ikke på at blive set på, men kan godt lide, at der til tider er flere partnere.

Hvad er hemmeligheden bag et sexet sexliv? Få gode råd fra læge og forfatter Jesper Bay-Hansen på Tidens Kvinder

Annonce:

Kæreste - nej tak
- For mig skal sex være sjovt, og det er det, når man ligger og roder rundt, men jeg har også stadig bare sex hjemme hos mig selv. Der er mange flere mænd end kvinder i klubberne, så man kan vælge og vrage.

En ting, der har forbavset Jonna, er, hvor godt mændene tager sig af kvinderne.

- De siger pænt 'tak.' Så plejer jeg at svare 'selv tak,' fordi jeg synes, at man jo også selv har fået noget ud af det, fortæller hun.

Mange folk går nøgne rundt, men Jonna insisterer på at have lingeri på og tager det på efter hver gang, hun har været sammen med en mand i klubben. Jonna har været alene i klub et par gange, men som regel har hun lavet en klubdate.

- Klubben har en hjemmeside, hvor vi har profiler, og det er typisk der, jeg finder mine dates. Jeg oplever ikke mændene som påtrængende. Men jeg tror også, jeg er god til at vise, hvad jeg vil, siger Jonna, der gerne dyrker sex, dels fordi hun synes, det er hyggeligt, og dels fordi hun synes, det er lidt synd for mændene, at de har betalt 400 kr. i indgangen, bare for at gå og kigge.

Hellere frække fingre end stor diller

Annonce:

Selv min mor ved det
En kort overgang havde hun en kæreste, men det har hun ikke lyst til i øjeblikket.

- Jeg er ikke interesseret i noget fast. Selvfølgelig er det rart, at man kan have nogle at hygge med. Jeg kender dog også mænd, der godt gider at komme ud og hygge hos mig, så jeg får dækket mit nussebehov. Men jeg kan også godt lide, at de tager af sted igen på et tidspunkt.

Jonna er i dag meget åben omkring sit sexliv over for venner og kolleger.

- Selv min mor ved det. Jeg vil gerne stå ved, hvad jeg laver. Jeg var meget usikker på mig selv i starten - kunne jeg overhovedet tiltrække mænd? Det havde jeg jo ikke kunnet i alle de år, jeg var gift, for jeg kunne jo ikke få min mand i gang, fortæller hun.

Men efterhånden fandt Jonna ud af, at hun faktisk 'virker', så hendes selvtillid på det seksuelle område er vokset. Selv oplever hun, at der er sket en kæmpe udvikling i hendes seksualitet i løbet af de fire år, hun har været single.

Annonce:

- Alle de ting, jeg har gået og drømt om, mens jeg var gift, har jeg nu afprøvet. Det er ikke sådan, at jeg sidder i dag og tænker, at der er noget, jeg er gået glip af, og det er rart! En ting, der har overrasket Jonna, er, hvor tit hun faktisk har lyst til sex.

Sådan var min personlige seksuelle åbenbaring – læs de erotiske hemmeligheder på Tidens Kvinder

Syv grunde til at blive swingerpige

Vild overgangsalder
- Man hører, at kvinder i overgangsalderen mister lysten. Det har jeg overhovedet ikke, tværtimod. Min lyst er steget, efter jeg kom ud af mit ægteskab, for der var jeg nødt til at lægge låg på. Men jo mere sex man får, jo mere har man lyst til det.

Det har også forbavset Jonna, at så mange mænd siger, at de synes, hun er dejlig. Det får hun at vide hele tiden, og det giver et ordentligt boost.

- Jeg har en idé om, at vi er i gang med en seksuel revolution i øjeblikket, hvor vi kvinder får lov til at stå ved vores seksualitet, og jeg har tænkt mig at være en af dem, der råber op. Så jeg siger bare: Plejehjem, watch out!

Ville du egne dig som swinger? Tag testen hos Tidens Kvinder

Hvad er hemmeligheden bag et sexet sexliv? Få gode råd fra læge og forfatter Jesper Bay-Hansen på Tidens Kvinder

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: