Annonce:
Annonce:

Swingerklub hylder seksuel mangfoldighed

Trans- og biseksuelle og fetichister fejrer Pride med 'almindelige' swingere

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Swingerklub topper en hardcore sex-weekend i København med lørdag aften at byde på hardcore Sex-Mix og Citronmåne – for at hylde den seksuelle mangfoldighed.

- Transer har som noget helt specielt gratis adgang og er meget velkomne lørdag aften, hvor Sex-Mix arrangementet bliver en skøn og farverig blanding af transer, biseksuelle, fetich-folket og mere 'almindelige' swingere, der vil være sammen på kryds og tværs, fortæller Jacob, talsmand for swingerklubben Adam og Eva.

Der har man to gange om ugen, når Biklubben huserer i Vanløse-klubben, e huset fuldt af seksuelt ekstra farverige og frisindede personer.

Sådan er det at være bøsse i provinsen

45-årige Niels fortæller om sin mandesex-debut i netop Biklubben på side6.dk:

Annonce:

Lørdag afholder kinksterne i ManiFest 20 års jubilæumsfest i København, og lørdag er som bekendt også dagen, hvor Copenhagen Pride kulminerer med det traditionsrige optog igennem byen. 

- Derfor er det helt naturligt for Adam og Eva at fyre op under en sex-fest, der henvender sig så bredt som overhovedet muligt. Her kan alle seksualiteter mødes og sexfeste i inspirerende rammer og under samme tag, fortsætter klubbens talsmand. Der er klar med kulørte drinks og Citronmåne til alle Sex-Mix gæsterne – og hvor en del, traditionen tro, kommer direkte fra nogle af de andre (sex)festligheder inde i Københavns centrum.

Så fræk er Danmarks vildeste sexfest

Springbræt til nye typer af sex 
- Sex-Mix løber fra klokken 20 – 02, og vi opfordrer folk til at møder frem i læder, lak, latex eller uden den mindste trevl på kroppen, og så er stemningen lige som sat. Og nøjagtig som der er mænd og kvinder, der hvert år springer ud i forbindelse med Copenhagen Pride, så er Biklubben og Sex-Mix også et rigtig godt springbræt.

- Og samtidig et forum, hvor man i trygge og anonyme rammer har mulighed for at dyrke sex med ligesindede – ikke mindst når det kommer til biseksuelle, transer, fetichister osv., siger Jacob fra swingerklubben Adam og Eva.

Læs mere om Sex-Mix her på side6.dk

Ung alenemor: Når jeg er liderlig, skal jeg bare ha' noget

Her er verdens smukkeste k....r

Copenhagen Pride - for pigeglade mænd i kvindetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: