Annonce:
Annonce:

Tag sagen i egen hånd: Sådan får du mere sommersex

Klumme: Undgå de værste feriefælder og få i stedet erotiske eventyr

Sexperterne Classic: Her er sexologens bud på en fræk ferie.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Få mere passion på ferien --

En måned med sol har fungeret som den vildeste opvarmning til hoved-eventen: Denne sommer skal du have så meget sex! Din ferie skal ose af frække flirts, dovent lir og erotiske eventyr.

Det kan ikke gå galt denne gang.

Men det gør det, hvis du gør, som du plejer.

Din kæreste så allerede tilbage i oktober den langstrakte sommer foran sig og besluttede, at den skal fyldes ud med gode sager.

Hvilket betyder, at de tre sammenhængende uger i juli, som du har glædet dig til siden sidste år, ligner din outlook-kalender, som møde-fetichistiske chefer og kollegaer over-booker.

Der er ikke en dag uden udførlige planer og udflugter, steder I skal se, mennesker I skal besøge, lande som skal berejses. Det er ganske muligt, at din kæreste bedst slapper af, når hun skal noget.

Annonce:

Du bliver stresset bare af at se på den. Havde hun så i det mindste også plottet sex ind i den, men næ, den slags skal jo være spontant.

Så mange danskere håber på masser af feriesex

Løsning: Det bedste havde været, hvis du havde været lidt forudseende og selv stemplet proaktivt ind efter sidste sommers katastrofale overbookning og sagt: 'Jeg skal kun et sted hen. Og der vil jeg hver dag have mulighed for beslutte mig for, om jeg vil sove længe, gå på stranden eller tage på museum.'

Men det gjorde du ikke, og derfor er årets løsning på den udfordring, at du skriver sex i kalenderen. Og det kan endda gøres, så det også stimulerer din kærestes erotiske fantasi og planlægningslyst:

Skal kæresten på ferie uden dig? Sådan får I feriesex alligevel

Annonce:

Sexklub
Skal I til udlandet eller bare sommerlandet, er det nu, du skal lave lidt research i området. Er der en swingerklub i nærheden, er det her, I kan tage chancen og få en på opleveren. I møder næppe nogle venner eller kollegaer så langt hjemmefra, og netop fordi I er på ferie, også fra jer selv, kan I indlade jer på eventyr, som I ellers kun har leget med i fantasien.

Skal I rejse i Europa, så læs denne guide: Her får du Europas frækkeste feriesex - og på swingerguiden.dk findes de fleste danske swingerklubber listet.

Hver tiende har knaldet i lufthavnen

Mad
Er der noget, der stimulerer en kvindes erotiske fantasi, er det fornemmelsen af, at du tager hende med på eventyr. Og alle gode eventyr begynder og slutter med et godt måltid (eller det gør de måske ikke, men de burde).

Hvilket betyder, at du skal se bort fra de værste turistfælder, pizzaerne og fritterne og i stedet snuse dig frem til de små listige steder, hvor de lokale hænger ud og nyder delikatesser og alt godt fra havet. Undersøgelser viser også, at netop fisk og skaldyr, hvidløg, olivenolie er godt for sexlivet.

Nogle af disse madudflugter kan planlægges hjemmefra, andre kræver blot nysgerrighed og en god næse, når I vel er der.

Annonce:

Husk: Intet siger 'jeg vil knalde dig' som et skaldyrsfad og en flaske bobler.

Dette kan også gøres i det danske sommerland, hvor grillpølserne i haven og havnen sagtens kan afløses af et mere spændstigt gastronomisk engagement fra din side.

Sexdag
Med hård hånd tager du fat i kalenderen og renser ud. Og indfører så en sexdag hist og pist. Eller i hvert fald et par timer. Her understreger du overfor kæresten, at det ikke nødvendigvis er sex, men snarere erotisk nærvær - i form af fx massage, som du lige læser op på, så du har nogle nye teknikker at dupere din din partner med.

Det er også nu, du handler nyt sengetøj, så du har et par overraskelser med i kufferten. Nyt lingeri er der heller ikke mange, som vil opponere mod.

Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Annonce:

Sengetid
Når I vel er på ferie, så prøv at undgå at falde i den mest klassiske danske feriefejl hver aften: Sid ikke oppe den halve nat og drik jer sløve og trætte i baljevis af rosé. Gå i stedet i seng med solen og nyd hinanden og ikke vinen. Og har I børn med, så hyg jer med, at det er lidt hemmeligt, og at I skal være så lydløse som muligt. Og i øvrigt kan børn godt tåle at forældre har sex.

Samtidig giver de nye og uvante omgivelser, andre muligheder for erotiske eksperimenter. Brusebadet på hotellet giver måske plads til sex, når I skal have sandet af efter en dag på stranden, er sengen højere, lavere, hårdere, blødere, alt sammen noget, der gør jeres vante stillinger anderledes og udfordrende.

Det handler om at være åben overfor de muligheder for erotik, som ferien åbner for jer.

Sommerens frækkeste sexoplevelser

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: