Tank sexlegetøj til efteråret og vinteren

Et stort sommerudsalg på alle typer af sexlegetøj kan gøre selv den mest blæsende og råkolde dag drønhed

Uanset hvor ringe sommeren vejr har været hidtil, så har du har god mulighed at tanke nyt og spændende sexlegetøj til den kommende mørke og kolde periode. L

Hos Sinful.dk., Danmarks og Skandinaviens førende sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj til ham, hende og det legesyge par, kører man pt. med stort sommerudsalg på parlegetøj.

Påbegynd eller udvid samlingen
En gylden mulighed for både nybegyndere som mere garvede ud i brugen af sexlegetøj til at håndplukke et eller flere produkter til samlingen. Eller for den sags skyld at prikke hul på brugen af sexlegetøj – til glæde og fornøjelse for det fremtidige fælles sexliv.

Et stykke parlegetøj, de kan benyttes både ude og hjemme og af hende solo, hvis det skulle være, er vibrator ægget. Om Sinfuls eget af slagsen, der går under produktnavnet Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg, fortæller den Århus-baserede sexshop blandt andet følgende: 

”Med ægget kan I eksperimentere med frække lege i al offentlighed - helt diskret. Det har en rækkevidde på hele 10 meter, så din partner kan pirre dig fra lang afstand.

Vibrator ægget har 11 frække vibrationsmønstre, der kan styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening. Du kan også styre vibrationer på selve ægget og derved bruge det til ydre stimulation af klitoris eller andre sensitive dele af kroppen.'