Tantra: 'Hun masserer mig med sine bryster'

Klumme om tantramassage til mænd: 'Jeg er helt grounded, helt tilstede. Rent nærvær. 100 procent velvære. Umphf'

Jeg registrerer, hvordan hun behandler mine fødder og mine ben helt op til balderne. Det er daaajligt. (Det er IKKE Tomas og Celestine på billede. Foto: colourbox.com)
Jeg registrerer, hvordan hun behandler mine fødder og mine ben helt op til balderne. Det er daaajligt. (Det er IKKE Tomas og Celestine på billede. Foto: colourbox.com)

Tantra her, der og alle vegne. Der er tantrafestival i København denne weekend, og alle sexnørder med respekt for sig sig fortæller om tantraens lyksaligheder.

Men hvordan er det egenlig at få tantramassage, som er en god intro til den tantriske verden? Det har Sexperterne sat sig for at finde ud.

Tomas er taget til Nyhavn i København, hvor Edens Have holder til. Der fik Signe også massage. Den oplevelse kan du læse om her:

Sådan er tantramassage

Yndig
Da hun laaangsomt presser sine bryster og mave mod min olieindsøbede ryg fra balder til nakke, kommer der bevægelser i min pik. Jeg registrerer en diffus lyst, som ikke er rettet med kvinden, men mod verden. Og dog...

Men lad mig begynde med begyndelsen. Jeg er taget til Edens Have i Nyhavn i København. I en hyggelig lejlighed i restaturantgaden møder jeg min tantramassør Celestine.

Hun er en decideret yndig, smilende kvinde på 30, som har været en del af tantrauniverset i 12 år. Hun skal give mig halvandentimes massage og indledende samtale om målet med mit besøg samt afsluttende evaluering.

SE

TV: Bliv tændt helt ud i fingerspidserne

Min gode veninde, med hvem der er både følelser og sex i spil, er også med. Hun skal have massage i et tilstødende lokale af anden massør.

Veninden og jeg sidder i samme sofa. I hver sin ende.

Celestine og hendes kollega fortæller, at de fleste klienter i begyndelsen, for fem-ti år siden, kom for selve nydelsen og oplevelsens skyld, er der i dag flere og flere, par og enkeltpersoner, som bruger tantramassage som selvudvikling - seksuelt, spirituelt, parforholdsmæssigt.

Begge massører oplyser, at selv om de princippet har samme uddannelse, kan der være stor forskel på, hvordan massagen forløber. Massørens personlighed og vedkommendes kemi med klienten betyder en del for oplevelsen.

Det bliver interessant, for jeg har nemlig prøvet tantramassage før.

Intimmassage er godt for dit sexliv

Varmt
Vel inde i det endog meget varme, trygge lokale, hvor jeg skal have min massage, spørger Celestine om, hvad jeg vil bruge det til.

Det havde jeg ikke set komme.

Er der fx psykologiske ting, jeg vil have bearbejdet, vil jeg arbejde med min seksualitet, vil jeg lære at læne mig tilbage og nyde, eller er jeg der bare for oplevelsens skyld?

Jeg vælger det sidste.

Celestine beder mig tage tøjet og lægge mig på maven på den brede himmelseng.

Hun tænder for new age-muzakken, forsvinder ud ad døren og kommer tilbage kort efter, nu iklædt kimono. Hun kravler op i sengen til mig. Hun hvisker i mit øre: 'Nu skal du bare slappe af og nyde. Du skal ikke præstere. Du skal bare være.'

Læs:

Fandt kærligheden igen med tantra og sexklub

Igang
Massagen er i gang. Hun begynder cirkulært mellem skulderbladene og bevæger sig undelig blidt og langsomt nedad.

Det er behageligt, blødt og forholdsvist uerotisk. Min hjerne kværner tilgengæld løs: Jeg har jo en gang før prøvet tantramassage for nydelsen skyld, så skulle jeg have bedt om en anden form, skulle jeg sige noget de komplikationer, der er i forhold til veninden, som ligger inde ved siden af, skulle jeg fortælle om angst og depressioner, og må man overhovedet tale under seancen?'

Jeg registrerer, hvordan hun behandler mine fødder og mine ben helt op til balderne. Det er daaajligt, men jeg bruger en hel del mental energi på at forsøge at lade være med at tænke på ovennævnte på, og på at jeg jo også skal skrive om det her.

Det forsvinder alt sammen, da hendes ene ben gliiiider fra mine balder og ryg helt op til nakken og tilbage.

Jeg er helt grounded, helt tilstede. Rent nærvær. 100 procent velvære. Umphf.

Læs:

Tantrasex reddede vores forhold

Nøgen
Det går går op for mig, at hun heller ikke har noget tøj på. Bortset fra trusser. Det er ikke nogen ubehaglig opdagelse.

Lidt overraskende, men det er endnu en af de ting, der kan være godt at tale om med sin massør, før man går i gang. For min første massør beholdt al sit tøj på.

Og så er der, Celestine masserer mig med med sine bryster, sin brystkasse og sin mave fra mine balder til nakke. Hun puster let i mit øre, berør mig blidt i nakke, hår og ansigt.

Jeg sukker. Jeg klynker måske endda. Det er ikke kun sanseligt. Det er også erotisk. Det er ikke sådan, at jeg ikke har lyst til at befamle hende. Men min lyst er mere summende end udavendt, mere nydende end rettet mod hende.

Så er det forsidens tur. Jeg ligger med lukkede øjne og er ikke blevet mindre bevidst om, at jeg har en pik.

Den er ikke stiv.

Læs:

Multiorgasmer for mænd

Hvad er meningen?
Det bruger jeg så en hel del tid på at fundere over, mens hun blidt masserer mave og brystkasse:

'Er det meningen, at min pik ikke skal være det, er det uhøfligt, at den ikke står op, har hendes behandling netop sørget for, at jeg er i en erotisk-sanselige stemning, men ikke pikket liderlig?'

Hun kravler ned i fodenden, spreder blidt mine ben, som hun så placerer hen over hvert knæ. Jeg ligger nu blotlagt. Åben, helt enormt nøgen. Fuldtændig nøgen.

Ikke nogen ubehagelig følelse, men sårbart, intimt. Man skal stole på sin massør.

Hendes glidende, langsomme bevægelser går op til min nosser - og heller ikke længere. 'Nu er det snart nu,' tænker jeg. 'Eller nu. Eller nu.'

Læs:

Tantrasex er trendy