Test af frække påskeæg

Blogger anbefaler skjult sexleg i det fri med fjernstyret sexlegetøj

JoanB. elsker påskeæg.
JoanB. elsker påskeæg.
Følg Sex & Samliv

I anledning af påsken har sexlegetøjsekspert JoanB testet frække voksen-æg til træning og sexleg både ude og hjemme.

Vibrator-ægget er den ultimative, skjulte sexstimulator, som i den helt store stil benyttes af legesyge par i det offentlige rum.

På udendørscafeen sidder en kvinde uroligt på stolen og har en smule svært ved at koncentrere sig om at nyde sin cafe latte. Hendes kæreste sidder ved siden af, øjensynlig mere optaget af sin smartphone end hende. Intet usædvanligt ved dette.

Men hvad de andre gæster på cafeen og forbipasserende ikke har den fjerneste ide om er, at manden kæmper en skjult kamp for at give kæresten orgasme ved at styre det smartphone-kontrollerede vibrator-æg, hun har siddende i skeden.

- Da mange af de nyere vibrator-æg kan styres via smartphonen, er denne type af vibrator blevet mere populær end nogensinde. Både hjemme i soveværelset og ude i det offentlige rum, forklarer erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB til ekstrabladet.dk.

Sammen med sin mand har hun testet fem forskellige vibrator-æg, som både kan benyttes til træning af bækkenbunden og diverse former for sexleg.

Om vinderen hedder det i testen:

'Ægget vibrerer nemlig ikke kun, men roterer samtidig også om sig selv. Der fremkalder en super lækker og dejlig form for afslappende og afstressende massage. Der er fantastisk svært at forklare med ord, men derimod bør opleves med egen krop. Fed til at bruge både ude og hjemme – har denne her terapeutiske virkning til hjemmemassage, og stærke vibrationer til leg ude.'

Læs testen her

Et æg, mange muligheder
'Primært er vibrator-ægget udviklet og designet til at stimulere indvendig i skeden, når produktet benyttes til sexleg, og her kan ægget benyttes solo eller sammen med partneren. Vibratortypen kan dog også bruges til stimulation af fx klitoris, på brystvorterne, i mellemkødet og i området omkring anus.

Og i dag er remoten/fjernkontrollen i langt de fleste vibrator-æg så god og stabil, at vedkommende, der har fingeren på fjernkontrollen, på pæn afstand kan styre og kontrollere, hvor, hvornår og hvor længe ægget skal stimulere den kvindelige ægbærer.

Og fælleslegen i det offentlige rum er kun yderligere blevet anonymiseret af, at de fleste vibrator-æg i dag kan styres via en tilhørende app smartphonen,' fortæller JoanB på sin blog.

- Desuden er der yderligere den fordel ved vibratorægget, at man også kan træne sin bækkenbund med ægget. Flere og flere kvinder, herunder jeg selv, heldigvis har fået øjnene op for nødvendigheden af. For hellere at forebygge end først komme i gang med træningen af den ”skjulte muskel” den dag, hvor problemerne med inkontinens mv. begynder at melde sig, siger erotikbloggeren fra Joanb.dk.

 

Farlig sexleg i bilen

Sexmessen nu med swingersex og champagnestrip

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU