Test af interaktivt sexlegetøj til par

Det moderne sexlegetøj er både onani og sex på en gang

Interaktivt sexlegetøj lukker op for nye former for sex med kæresten - og med vildt fremmede. 

Sexlegetøjstester JoanB og hendes mand, kaldet Manden, har testet interaktivt sexlegetøj til par.

- Den fælles sexleg med interaktivt sexlegetøj foregår på den måde, at både hans masturbator og hendes vibrator spiller sammen på mange planer via en app på smartphonen.

Tæt på Ekstra Bladet tester VR-porno: Mød Otto - min virtuelle sexpartner

- Og når de to stykker sexlegetøj først er koblet op og samspiller, så kan man styre og kontrollere og mærke hvordan og hvorledes, partneren benytter sit stykke sexlegetøj - som er en noget anden form for sex sammen, end de fleste lige er vant til. Et spændende krydderi, jeg vil anbefale til par, der gerne vil gå skridtet videre, forklarer sexlegetøjstester og sexinspirator JoanB.

Læs hele testen her

Max og Nora
Om testens vinderprodukt Max fortæller Manden blandt andet:

'Max er en såkaldt masturbator, som er krydret med både vibrator- og suge/vakuum-funktion. Og man skal godt nok være ekstra lang mellem benene, hvis ikke man kan få alle centimeterne med indenfor i silikonerøret. 

Til gengæld skal man ikke være alt for voldsomt mange centimeter i omkreds, inden man det bliver lidt mere trangt at penetrere sin Max. Som i kampens hede kan opleves både pænt pirrende og en lille smule klaustrofobisk.'

Joan har blandt andet har disse ord at sige om rabbit vibratoren Nora, der interaktivt samspiller med Max:

'Jeg synes det er mega fedt, at man kan koble sådan et stykke pige legetøj, altså en rabbit, op på hele konceptet. Og det er så endda en ret fed rabbit. Der ikke kun vibrerer, men som også roterer, som i min verden kun gør rabbit vibratoren endnu bedre.'

Interaktiv sexleg med vildt fremmede
- I princippet kan man komme til at sexlege med hvem som helst, der er koblet op på samme app som en selv. Hvis vedkommende altså accepterer at lege med en. Så det er ikke kun par, der kan dyrke langdistance www-sex med hinanden.

- Singler har også mulighed for at have cybersex med venner eller vildt fremmede verden over, som igen åbner op for helt nye sexlege scenarier – herunder selvfølgelig også utroskab. Hvis ens partner da ikke synes, det bare er helt ok og ligefrem spændende for parforholdet, hvis kæresten derhjemme har en lille cyber-veninder et sted i Sydamerika.

JoanB er begejstret for, at man ikke kun kan 'mærke hinanden', men også rent visuelt følge med i, hvad partneren nu har gang i med sit stykke sexlegetøj.

- Via smartphonen, hvor man via forskellige finurlige features kan styre hvilken form for vibrationer og anden form for stimulation, kæresten på den anden side af dobbeltsengen  eller på den anden side af Atlanten - skal stimuleres med, så bør man også vælge at benytte sig af produktets integrerede video funktion.

- For ved at man også kan se og nyde hinanden live, når man leger sammen, gør kun oplevelsen endnu mere ægte og pirrende, er vores erfaring med de nye former for interaktivt sexlegetøj til par, siger sexlegetøjstester JoanB.

Læs hele testen her

Sex & samliv - 23. nov. 2016 - kl. 19:00 Test dig selv: Hvordan er dine onanivaner

Sexperterne - 30. jan. 2017 - kl. 22:32 Onaner med Signe

Sex & samliv - 20. jan. 2017 - kl. 22:39 Årets bedste sexlegetøj

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen