Test dig selv: Så mange har du knaldet

Tør du se, hvor mange du har haft indirekte sex med..?

Find dit sextal her. (Foto: shutterstock.com)
Find dit sextal her. (Foto: shutterstock.com)

Forestil at du har haft sex med ti personer i dit liv. Uden kondom. De personer har hver især haft sex med ti personer. Også uden kondom. Og personer har også haft sex, ja du kan se hvor vi vil hen.

På den måde bliver dit sextal - det antal personer, du har haft indirekte sex med, lige pludselig meget, meget stort.

Den engelske apotekerkæder Lloyd's Pharmacy har udviklet en beregner, der bygger algoritmerne på teorien om, at vi alle er forbundne i seks led. Six degress of Seperation kaldes den: Hvis man fik mulighed for at undersøge alle ens venners og bekendtes venner og bekendte, ville man i gennemsnit kun seks hop gennem denne levende kæde være forbundet til ethvert menneske.

I sexsammenhæng betyder det, at du har været i seng med alle dine partneres partnere, og deres partnere - og så fremdeles.

Beregneren tager udgangspunkt i alderen på dine partnere.

Man skal ikke have knaldet ret mange, før man når op i svimlende antal indirekte knald.

Givet - den er ikke helt præcis - selv om den tager højde for, at folk i alderen 34 til 44 har haft en del skiftende seksuelle relationer. Et knald der bonner ud med 412.645, mens en teenager kun giver dig yderligere 168.608 indirekte partnere.

Vi aner en morale bag beregneren. Sikkert noget med: Brug kondom! Eller: bliv nu tjekket for kønssygdomme. Eller: Gå aldrig i seng med nogen igen.

Tjek dit sextal her

Se også: Kondomkastere skal stoppe kønssygdomme

Se også: Sådan er den onde kondom-cirkel

 Se også: Syv regler for engangsknald

26 kommentarer
Vis kommentarer