Test dig selv: Ved du mere om sex end svenskerne?

Hvordan er det nu lige p-piller virker....

Hvordan virker p-piller egentlig? Hvor mange dage om måneden kan en kvinde blive gravid? Hvor længe kan sæd overleve i kvindens krop?

Disse og et par andre tilsyneladende simple spørgsmål om sex og svangerskabsforebyggelse er sværere at svare på, end man måske lige tror.

I hvert fald viser en svensk kampagne, at 55 procent af englændere i en undersøgelse ikke kunne svare rigtigt på de seks spørgsmål, mens halvdelen af amerikanske deltagere havde fuld sexindsigt. Bedst var svenskerne - 54 procent kunne svare på samtlige spørgsmål.

Folkene bag fertilitets-appen NaturalCycles har søsat kampagnen, som er lanceret i anledning af World Contraception Day 26. september.

For hver gang nogen hashtagger #LifeChangingOptions på de sociale medier donerer start up-virksomheden bag NaturalCycles en svensk krone til Kvinna till Kvinna - en non-profit organisation, der hjælper kvinder i udviklingslande.

Test din viden her

Over artiklen her kan du en række britiske og svenske mænd og kvinder forsøge at svare på spørgsmål om sex og prævention.

Se også: Flere end nogensinde får konstateret klamydia

Se også: Test dig selv: Så mange har du knaldet

11 kommentarer
Vis kommentarer