Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Testvindende sexlegetøj giver tryghed

Når man erfarer, at andre synes godt om et bestemt stykke sexlegetøj, så er der meget stor chance for, at produktet også vil kunne glæde en selv

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Langt de fleste af os studerer tests og læser anbefalinger. I hvert fald inden for de områder, vi særligt har interesse for.

For hvorfor dog ikke gå efter det bedste af det bedste, når nu chancen byder sig? Fremfor måske nærmest i blinde at famle sig frem til et produkt i håbet om, at det valgte fungerer for en.

Sådan fungerer det også i forhold til køb af sexlegetøj. Hvor der oven i købet er den store hurdle, at man ikke kan prøvekøre dildoen eller vibratoren inden køb. Ligesom det nok heller ikke går at få sine penge retur, når man først har prøveleget med det nye, anale produkt.

Derfor yder testvindende sexlegetøj i høj grad også tryghed og sikkerhed for dem, der nu køber. For her er nemlig et produkt, der er kåret som bedst i genren.

Det bedste af det bedste
”Leder du efter vores allerbedste sexlegetøj? Vi har på denne side samlet alt det legetøj til kvinder, mænd og par, som har vundet forskellige tests og awards i Danmark og udlandet. Er du ny inden for sexlegetøj, kan der være en tryghed i at købe disse produkter, fordi du kan være sikker på, at de er af en god kvalitet og de bedste og mest effektive.”

Det forklarer danske Sinful.dk, der står bag specialsitet med de mange testvindende produkter – og fortæller så videre: 

”Er du erfaren inden for sexlegetøj kan du her samle inspiration til nye spændende ting, du kan prøve. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvilke tests de har vundet, lige som det varierer, hvilke kriterier produkterne er bedømt ud fra. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen, hvilken test produktet har vundet.”

Vibrator-stimulerer penishovedet
Udover testvindende produkter finder man på sitet også prisvindende stykker sexlegetøj. Et sådant er sexlegetøjet Satisfyer Men Wand Penis Vibrator. Der blandt andet anbefales af pornolegenden Rocco Siffredi og har vundet en German Design Award 2020.

Om denne penis vibrator fortæller Sinful shoppen blandt andet:

”Wanden har bløde og fleksible sider i lækker silikone, der omslutter dit skaft samt et langt, slankt håndtag, der giver dig det godt greb. Den kraftfulde motor har 5 hastigheder og 10 mønstre af stimulerende vibrationer. Det giver dig hele 50 forskellige kombinationer for en intensitet og rytme efter netop dit behov.

De rumlende vibrationer forplanter sig i penis uanset, om du bevæger wanden op og ned eller koncentrerer stimulationen om det sensitive bånd under penishovedet, frenulum.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: