Til pulebal i swingerland

Sådan fejrer man jul og nytår i sexklubberne

Trænger du til swingersex i juedagene, er der masser af muligheder. (Foto: www.shutterstock.com)
Trænger du til swingersex i juedagene, er der masser af muligheder. (Foto: www.shutterstock.com)

Er du ikke til traditionel jul i familiens skød, kan du jo altid kaste dig over en sød nissepiges skød i en af landets sex- og swinger-klubber. Her fejres traditionen tro både jul og nytår med mere kødelige knald på drengen.

Næsten intet er helligt i landets sex- og swinger-klubber, og for kun flere og flere danskere er jul og nytår heller ikke mere hellig, end man sagtens kan tage i den lokale kneppeklub for at fejre højtiden med et ordentligt knald, der desuden slanker mere end det feder.

Vi har talt med en række klubber om deres forskellige tiltag i forbindelse med jul og nytår.

Sexperterne - 19. dec. 2013 - kl. 15:42 TV: Her er gaven til alle kvinder- Dogging er en dejlig beskidt og helt uforpligtende form for sex, der altid har tiltalt mig, og når man først er i stødet, så betyder kvindens udsende mindre. Så handler det, i hvert fald for mit vedkommende, udelukkende om at få stillet lyster. fortæller Jesper. (Foto: Pelikan foto) Sex og samliv Derfor dyrker vi dogging

Sort jul i kælderklubben
Danmarks nok mest hardcore sexklub, XXdark på Vesterbro i København, kører traditionen på med Sort Jul 2. juledag, hvor der er god mulighed for at få sexet lidt af julefedtet af.

Sort Jul er primært for alle med rødder og interesse i s/m, bondage, dominans og underkastelse.

- Man skriver sig i forvejen på som hersker/herskerinde, slave/slavinde, aktiv eller passiv tilskuer. Der i princippet gør, at der 2. juledag er noget for enhver lyst hos os, siger kælderklubbens Sara, der kan fortælle, at optakten foregår på den måde, at slaverne kommer op ad en stemningsfuld lysalle, omringet af maskerede og kappeklædte deltagere - og så går det i den helt store sexstil ellers løs ud over stepperne med diverse typer af hardcore voksenleg indenfor primært BDSm-universet. Krydret med mere almindelige knaldeaktivitet.

'Aij - jeg bli'r så glad for den store dildo!' (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 14. dec. 2013 - kl. 09:48 Fem frække julehits til kvinden

I XXdark har man også mulighed for at få årets sidste og det nye års første klubknald.

Her holder man nemlig nytårsaften fra klokken 21.00 – 03.00, hvor der selvfølgelig er bobler og kransekage i baren, når Rådhusuret ikke så langt fra klubben bimler det nye år ind.

- Nytårsaften kører først på fra klokken 21.00, så man kan nå at spise og hygge med familie og/eller venner, inden man tager i klubben og for alvor giver den fuld gas. Man kan dukke op helt frem til klokken 03.00, hvorpå dørene lukkes for nye gæster - og så kører vi ellers på helt frem til den lyse morgen, hvis man altså orker så meget festsex, siger Sara fra xxdark.dk.

Se også: Skuffet gangbang-dronning: Klarede kun 91 mændSe også: Livebesøg i knaldhytten

Store bytte-partner-dag på Amager
I City Swingers på Amager begynder festen nytårsaften allerede klokken 19.00, og her lægges der ud med fællesspisning af blandt andet langtidsstegt Grambogård kalv og gammeldags kartoffelsalat. Der uden tvivl vil bidrage til at lægge en god både fysisk som mental bund, inden der for alvor fyres op under årets sidste sexfest i den tidligere kro.

Sex & samliv - 11. dec. 2013 - kl. 10:48 TV: Fræk julekalender for voksneDet var det seksuelle, der førte dem sammen, og det er langt hen ad vejen da også det seksuelle, der er årsagen til, at de nu er fast par, men fortsat har frihed til at knalde med andre. (Foto: Pelican Pictures) Sex og samliv Kærestepar: Så vildt er vores åbne forhold

- Lillejuleaften har vi omdøbt til Lilleknaldeaften, hvor gæsterne har sidste mulighed for at knalde ud og knalde igennem, inden den står på traditionel familiejul. 2. juledag står den så på julebuffet fra klokken 14.00, hvor vi opfordrer gæsterne til fx at møde op i et frækt nissepige/nissemand-outfit, og så ønsker vi ellers hinanden en rigtig god baghjul, fortæller Sandra fra City Swingers, der på store byttedag, altså fredag den 27. december, også laver store byttedag i klubben. Hvor der på kryds og tværs i den helt store stil byttes partnere fremfor gaver.

- Hele fredagen mellem jul og nytår er dedikeret store dele- og byttedag, og så, som sagt, slutter vi så året af med en festlig og fræk nytårsaften, hvor der vil være adgang for ikke spisende gæster fra klokken 21.00 – og vanen tro vil der blive godt med knald på, siger Sandra fra cityswingers.dk

Se også: Derfor hader vi swingereColourbox Sex og samliv Sexglade kvinder: Veninderne svigter os

Nytåret knaldes i gang klokken 09.00
I swingerklubben Adam & Eva i Vanløse i København, vil nytåret bliver knaldet ind fra allerede klokken 09.00 om morgenen - og de seksuelle udskejelser krydres denne sidste dag på året naturligvis med kransekage og bobler helt frem til klokken 16.00.

- Vi håber og tror på, at rigtig mange af vore gæster, som tidligere år, vælger at påbegynde deres nytårsaften her hos os - og der er da heller ingen bedre måde at kickstarte en rigtig festlig dag og aften på, siger Adam & Evas Trine, der altid oplever ekstra højt humør og lysten til at give den ekstra meget gas på lagnerne på årets sidste dag i klubben.

Foto: Colourbox Sex og samliv Demokratisk dominans reddede vores forhold

- Hvor andres nytårsfortsæt måske er at stoppe med at ryge eller smide 10 kilo inden sommer, så er der også de, både singler og par, der ønsker at tage skridtet ind i sexklubverdenen her på den anden side af nytår. Hvorfor vi 2. januar, når nytårsfesten er ude af kroppen igen, under overskriften First Time, byder på et glas vin og mulighed for at opleve klubben uden at skulle smide tøjet - en god og ufarlig måde at snuse til vores del af sex-universet på, fortsætter klubbens Trine, som den 27. december, som optakt til nytårsaften, afholder kæmpe et kæmpe champagne gang-bang.

- Det betyder meget for mange at kunne komme lidt væk fra julestressen, lægge jul og nytår lidt på hylden til fordel for bare at – ja, kneppe hjernen ud. Og det er der altså om noget mulighed for her den 27. december efter tre juledage med måske lidt for meget stress og gaver og mad, siger Trine fra Adam & Eva, du finder på swingerdating.dk.

Se også: Mega-swingerorgie vækker nabovredeDina finder sine mænd på nettet - og møder dem på moteller tæt på sit hjem. (Arkivfoto: www.shutterstock.com) Sex og samliv 'Mænd kører langt for sex med mig'

Juleaften med knald på
Hos Erotisk Bed & Breafast i Ulstrup, ikke så langt fra Viborg, hvor man som gæst råder over hele førstesalen med soveværelse, badeværelse, altan og ikke mindst veludstyret sexlegerum, der kan man melde optaget juleaften, lige som man har fået forespørgsler på nytårsaften, men endnu ikke fået lejet knald(e)hytten ud på årets sidste dag.

Men måske det er noget for dig/jer?

- Et par skal fejre en lidt anderledes jul her på 1. salen i huset, og da det jo er juleaften, så sørger vi for, at der også vil være et par kogeplader og en miniovn, så parret har mulighed for at tilberede noget traditionel julemad. Men primært gæster de os for at holde en lidt anderledes og ret så intim og fræk jul sammen, hvor legerummet er i centrum, siger Ib, der sammen med hustruen, Marian, ejer og driver Boutique Marian (fysisk butik med alt indenfor sexlegetøj) og Erotisk Bed and Breakfast samlet under et og samme sex-tag, beliggende et godt stykke ude på landet.

Se også: Sjællandsk par: Vi dyrker grydesex

Og nu, hvor juleaften allerede er booket, så står nytårsaften i det helt store knalds tegn for tur - og som altid er det først til mølle princippet.

- Vi regner ikke med at skulle være alene hjemme nytårsaften, fortsætter Ib, der er vant til at have knaldende overnattende på 1. salen – og meget ofte er det også på den måde, at parret eller manden og elskerinden, der har booket sig ind, lige tager en lille rundtur i forretningen med sexlegetøj og kinky lingeri, inden de for alvor trækker sig tilbage i de private knaldegemakker oppe på 1. salen, siger I, som du kan læse mere om på erotisk-bedandbreakfast.dk.

Se også: TV: Ta' med i swingerklub- Inden han tog af sted, sagde min mand, at han synes, jeg skulle oprette en singleprofil på scor. Så kunne jeg opstøve nogle tøser til at lege med, mens han var væk, siger Ditte. (Foto: BL Foto) Plus Ditte knalder løs, mens kæresten er i krig

0 kommentarer
Vis kommentarer