Annonce:
Annonce:

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Ung københavnerkvinde fortæller om alle sine frække dates på populær blog

- Det er dog ikk,e alle jeg hverken har haft sex med, eller set mere end en gang, Jeg dater mange, men jeg har faktisk en ret høj standard, når det gælder fok jeg gider at bruge min tid på. (Arkivfoto: shutterstock.com)
- Det er dog ikk,e alle jeg hverken har haft sex med, eller set mere end en gang, Jeg dater mange, men jeg har faktisk en ret høj standard, når det gælder fok jeg gider at bruge min tid på. (Arkivfoto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

På få måneder er bloggen tinderslut.dk blevet læst af flere hundrede tusinde danskere. Men hvorfor er lige den blog mon så populær?

Den handler om to ting, de fleste kan relatere til: sex (evigt aktuelt) og om dating på Tinder.

Fem grunde til at elske tøjten

Tinder er an dating-app, som på kort tid har fået millioner af brugere verden over. Man swiper profiler (typisk ser man bare et foto ), man kan lide til højre, og de andre til venstre. Hvis en profil, du har liket, også kan lide dig, er der et match, og I kan skrive sammen.

 Sådan scorer du med Tinder

Vi talte med den anonyme kvinde bag, om hvad der driver hende, og om hvilke mænd hun vil have.

Hun er i midten af 20'erne, har et arbejde og bor på Nørrebro. Og så vil den selvudnævnte tøjte ikke ud med flere detaljer. Fordi bloggen, som hun begyndte på i september, er så personlig:

Annonce:

- Jeg begyndte at skrive bloggen for at have et frirum til at dele ting, jeg ikke ville dele med alle og enhver, selv om det sjovt nok er det, jeg gør. Med det mener jeg, at jeg gerne ville lufte mine erfaringer angående dates, sex og forhold uden at blive dømt af folk i min omgangskreds. Mest af alt for at slippe al form for censur, man normalt ligger på sig selv af hensyn til andre, siger Tinderslut, der aldrig har prøvet andre datingsites:

- Jeg søger som udgangspunkt hverken sex eller et forhold, jeg søger sjove oplevelser og at lære spændende mennesker at kende. Det er Tinder super godt til. Og så er det jo bare nemt at sidde med sin telefon i hånden og dømme udfra udseende. Om det er måden at finde sin soulmate på, skal jeg ikke kunne sige, men det er godt tidsfordriv,og jeg har mødt mange dejlige mennesker på baggrund af det.

Så frække er de perverse blogs

Pik
Du er meget direkte og lidt mandet i dit sprog - blandt andet skriver du om pikstørrelser. Stiller du store krav til mænd?

- Jeg synes ikke, jeg stiller store krav til mænd og deres piks størrelse. Jeg vil bare gerne have hengivenhed, og at manden har LYST til at give mig nydelse. Om det så er via en stor pik, han er god til at bruge, en lille pik han er god til at bruge, fingrer, tunge eller whatever, det er faktisk lidt ligemeget.

Annonce:

- Hvis de er villige til at læse min krop, og give den nydelse, og at lære - så er jeg faktisk tilfreds. Men jeg vil ikke have sex med ego-pikke, hvor det kun handler om pikken, og hvor skøn den er. Og min erfaring er, at jo mere tilfredse mænd er med deres lem, jo mere synes de, at den skal tilbedes, og at kvinden skal være taknemlig for at få lov til at give pikken nydelse. Det kan jeg ikke bruge til en skid.

Sådan scorer du med Tinder

Dates
Tinderslut har haft cirka 10 dates på baggrund af Tinder og har cirka 50 matches:

- Det er dog ikke alle jeg hverken har haft sex med, eller set mere end en gang, Jeg dater mange, men jeg har faktisk en ret høj standard, når det gælder fok jeg gider at bruge min tid på. Der skal være noget der fanger mig, på et personligt, humoristisk eller tiltrækningsmæssigt niveau. Men jeg elsker at møde nye mennesker, så derfor er det nemt for mig at sige ja til at mødes med folk. Så kan man så derefter bedømme om det er noget, man gider at bruge sin tid på. Langt de fleste er jo rigtig søde, men det er heldigvis ikke alle der er en kemi med, lyder det fra københavnerpigen, der har haft sex med fire af dine tinderdates.

Annonce:

- I alt har jeg haft har sex med 21. Når man tager i betragtning, at jeg har været seksuelt aktiv, siden jeg var 15, så synes jeg faktisk ikke selv, at det er et højt antal. Jeg har meget få, jeg fortryder, og min første gang er desværre en af dem. Men jeg nyder sex, og jeg synes, at det er fantastisk, at det ikke længere er et tabubelagt emne.

Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

Hvad kræver det for at komme på date med dig?

- Jeg går efter en eller anden nysgerrighed, for at jeg vil takke ja til en date. Jeg skal føle, at manden har indhold på den ene eller anden måde. Det er meget vigtigt for mig at der er noget at tale om, og at det ikke bare er mig der plaprer løs. Det behøver ikke nødvendigvis være en specifik type, jeg går efter, for mig handler det om om man føler en eller anden form for kemi via chatten. Eller i hvertfald bare noget der gør mig nysgerrig.

TV: Det drømmer alle kvinder om

Respons
Tinderslut har fået meget respons fra sine læsere: Mændene vil på date med hende, kvinder vil fortælle om deres erfaringer med mænd:

Annonce:

- Jeg tror, at der er en forskel, fordi mange kvinder kan se igennem det, mange mænd tror er 'nemt.' At jeg skriver, som jeg gør, og er sammen med dem, jeg vil, gør mig ikke billig. Det ved kvinder godt, og det ved mange mænd ikke.

- Jeg er faktisk meget selektiv omkring, hvem jeg vælger at date. Jeg er en helt almindelig singlekvinde, og det ved mange kvinder godt. Der er mange af dem, der beundrer min måde at gå til dating på, og at jeg er ærlig omkring det.

- Og så er jeg også med til at rykke lidt ved folks opfattelse af hvad der er okay for en kvinde. For mange kan nok nikke genkendende til, at mænd, der har et aktivt datingliv, sjældent bliver stemplet med diverse skældsord, det gør kvinder desværre stadig ofte. Men der er faktisk også en del mænd, der efterhånden har henvendt sig til mig for at rose mine måde at skrive på, og det synes jeg jo er fantastisk.

Elsker
Hvad er en god elsker?

Annonce:

- Jeg synes, det er svært at sætte ord på, hvad der er et godt knald og en god elsker. For mig handler det nok om, at der er en god seksuel kemi, som er ret svær at forklare. Derudover handler det virkelig meget om at kunne læse hinandens 'tegn,' og det kan godt være svært de første par gange, man er sammen med en ny person.

- Men det handler vel i bund og grund om at have lyst til at give den anden person nydelse, og at man ikke kun tænker på egne behov. Min erfaring er, at jo mere nydelse jeg giver en person, jo mere nyder jeg det også selv. Det går hånd i hånd.

Læs tinderslut.dk her

Træt af Tinder? Her kommer Karma

 Brugere slagter populær dagtingside: Ren fup!

Er den næste Tinder dansk?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: