To orgasmer om dagen er hårdt arbejde

Deltager i orgasme-eksperiment har ramt muren, mens anden er blevet O-afhængig

Den første onanerende kvinde har nu trukket stikket i forhold til februar måneds danske orgasme eksperiment. De resterende hænger på for at komme i mål 28. februar.

Danske kvinder i eksperiment: 28 dage med orgasme HVER dag

En række danske kvinder, inspireret af erotikbloggeren Joan B, har sat sig for at opnå gerne to orgasmer på daglig basis hele februar måned. For efter en hel måned med onani og orgasmer at finde ud af, om de små, daglige energi-bomber efterlader et positivt aftryk på krop og sjæl.

Læs JoanB’s personlige oplevelser med orgasme-eksperimentet – efter uge 3 på joanb.dk

- Vi kan allerede nu konstatere, at det altså ikke er specielt nemt at finde tid, fred og overskud til at opnå de her to orgasmer på daglig basis. Og går det først hen og bliver pligt, så forsvinder en del af positive aspekt selvfølgelig også, fortæller Joan B., der på den positive front, ved selv at deltage i eksperimentet, har fået noget mere gang i sexlivet end længe.

Tør du være sextester?

Men at holde sig 100 procent til planen med de to orgasmer om dagen, har eksperimentets ophavskvinde dog ikke helt selv kunnet overholde.

-Jeg havde en enkelt dag, hvor jeg måtte springe helt over. Jeg var simpelthen så træt og udmattet, at jeg bare ikke orkede det, og det ærgrer mig da, men jeg er heldigvis atter kommet tilbage på sporet igen - og har endda været på et par gange om formiddagen. Men ellers er det altså klart nemmest for mig om aftenen, når der er ro i huset - og vi begge, jeg og manden er kommet i seng, siger Joan B.

TV: Gør små orgasmer store

Ni dage uden orgasmer
Orgasme-deltageren Mie, der havde håbet, at O-eksperimentet kunne generere mere energi og glæde for hende i hverdagen, kom aldrig for alvor ind i kampen. Intentionerne var ellers gode nok, men da 1. februar meldte sin ankomst, begyndte det hele allerede at falde lidt til jorden.

Læs Mies oplevelser med IKKE at få daglige orgasmer her

'Mine bange anelser holdt desværre stik! Jeg har nu gået i ni dage, uden en eneste orgasme!!!! Hvad skete der lige for min accept af at være med i eksperimentet? Jeg er sgu bange for, at netop det, at jeg bare SKULLE, har givet mig endnu mere dårlig samvittighed, end jeg render rundt med i forvejen – over ikke at få gjort det, man nu har planlagt. Den dårlige samvittighed begyndte at nage mig allerede på dag nummer tre. Jeg blev irriteret på mig selv, netop over ikke at gøre det gode for mig selv. Hertil skal siges, at jeg i forvejen ikke er særlig god til at slappe af,' fortæller Mie til Joanb.dk.

Mie har nu valgt at trække sig fra eksperimentet.

Onanimaskinen der forbedrer dine sexevner

Annika er blevet O-afhængig
'Hvis jeg kan finde overskuddet og tiden til det, så kan jeg godt finde på at give mig selv to orgasmer om dagen, men ellers holder jeg mig til i hvert fald en. Men der har altså været en enkelt dag, må jeg indrømme, hvor jeg sprang helt over. Der var nogen i huset hele dagen, så jeg kunne desværre ikke finde tid og ro til at gøre det,' fortæller en anden deltager, Annika til Joanb.dk.

'Til gengæld så oplevede jeg i samme forbindelse, at jeg faktisk savnede orgasmen - så måske er jeg ved at være en smule afhængig, altså på den gode måde,' fortæller Annika, der allerede nu ved, at hun vil fortsætte med de daglige orgasmer også på den anden side af februar.

Læs om Annika og hendes begyndende orgasme-afhængighed her på joanb.dk

Kvinder i oprør: Våde orgasmer er IKKE tis

SEXPERT-TV: Her sidder kvindens orgasme

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.