Annonce:
Annonce:

To orgasmer om dagen holder doktoren væk (måske)

Nu kan du deltage i orgasme-eksperiment

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sex og orgasme er stort sex godt mod alt, hvis man tror diverse artikler i alskens dame/herreblade.

For at komme lidt nærmere en sandhed omkring emnet orgasme og fysisk og mental velvære, går erotikbloggeren Joan B i gang med et orgasme-eksperiment, som hun søger ni kvindelige deltagere til.

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Kvinder skal en hel måned (februar/28 dage) få minimum to orgasmer om dagen for at finde ud af, hvad orgasmer over en længere periode kan medføre - altså udover umiddelbar forløsning,

Annonce:

-Jeg glæder mig af flere årsager til at komme i gang med mit lille orgasme-eksperiment, men i første omgang skal jeg have fundet frem til de her ni andre kvinder, der ønsker at deltage sammen med mig, og jeg søger kvinder i alderen 18 år og opefter. Eneste must er, at man selvfølgelig evner at opnå orgasme, fortæller JoanB, der med på sidelinjen har psykiater Henrik Littauer, der på Joans blog tidligere har fortalt om den kvindelige orgasmes positive indvirkninger i forbindelse med depressive tilstande.

Kvinder: Bedre orgasme uden penetration

Vi har kun kradset i sex-overfladen
Men måske kan det også bliver for meget:
- Måske fungerer 'kroppens egen vitaminpille' bedre i mindre doser, end hvis man på daglig basis, over en længere periode, får flere orgasmer. Jeg håber, at eksperimentet også vil kaste lidt mere lys over det, siger Joan, som sammen de andre deltagere skal føre dagbog samt videoe-evaluere ugentligt - hvordan er humøret, huden, samværet med kæresten og så videre..

-Jeg synes selv, at tidspunktet, februar måned, er rigtig godt valgt. Februar er kold og mørk, og endnu er der laaaaaang tid til forår og sommer. Så hvis der er en periode på året, hvor det for alvor giver mening at selvmedicinere sig med et par daglige orgasmer, så må det da være februar, siger Joan B.

Annonce:

Ønsker du at deltage i det kommende orgasme-eksperiment, kan du læse yderligere og skrive til JoanB her. Alle deltagere får et stykke sexlegetøj efter eget valg.

Lykketegn: Skedeorgasmer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: