Tør du dildo-tagge dine venner?

45 centimer og 4,8 kilo - mest for de modige

Bitten med den sorte dildo model STOOOR.
Bitten med den sorte dildo model STOOOR.

Vi tagger lystigt hinanden på facebook, når 'Skør Skør verden'-agtige historier eller Gid det var mig/godt det ikke var mig-artikler finder vej til vores feed. Og firmaer søger til stadighed at knække netop den virale kode, så de kan få bredt deres budskab ganske gratis af brugerne selv.

Tabloidsites svælger i clickbait-fortællinger om sex, men de sociale medier-redaktioner på samme sites må ofte erkende, at netop sex-artikler er langt sværere at få brugerne til at dele. Man vil alligevel ikke vise omverdenen, at man læser den slags snask.

Senest har en dansk sexshop prøvet med en sag, der balancerer mellem plat og pornografisk og sjovt og sexet:

Tagger du en mandlig facebook-ven, hvis diller minder om en sort gigantdildo, har du mulighed for at hjemtage pragteksemplaret som mandagspræmie.

Men ser man udelukkende på længden og tykkelsen (og farven) på denne kæmpedildo, Sexshop.dk i går satte på højkant i en konkurrence, så vil nok ikke mange mænd blive diller-tagget.

Ikke desto mindre er der dog nogle, der tør deltage i løjerne i håbet at kunne hjemtage den sorte gummigigant, hvis fysiske mål er, 45 centimeter lang, 30 centimeter i omkreds og med en vægt på 4,8 kilo.

'Ud over farven, så passer den meget godt', skriver Morten, det har diller-tagget sin fb-ven Mads.

'Det må være dig,' anfører Jens, der har tagget vennen Marc.

'Er klar på at vinde den STORE. Mangler et sted mine solbriller kan være. Tænker den vil pynte i stuen,' skriver Michael, der har valgt at tagge sig selv.

Hvis kæresten eller den mandlige elsker på arbejdspladsen har et vedhæng, der af udseende minder om gummigiganten, så kan du nå at diller-tagge vedkommende helt frem til mandag.

Du kan dildo-tagge din her

Foreløbig har den scoret 121 kommentarer på facebook. Og der er laaaangt op til en anden dildosag. En video fra Super DeLuxe, hvor man er inviteret indenfor på en dildofabrik.

Siden 10. april er den blevet set 6.629.673 gange og har høstet over 40.000 delinger og 31.000 kommentarer. Den mest populære kommentar har fået 3680 likes:

'Call it the "TRUMP" because this will seriously Fuck you up!!!!'

Sex & samliv Sexpert: Sådan undgår du numsepanik med buttplug

Sex & samliv Få håndfri orgasme med lutter lyd - og fire andre sjove sextips

 

5 kommentarer
Vis kommentarer