Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Top 10: Her er det bedste sexlegetøj til mænd

Er du på jagt efter det bedste sexlegetøj til mænd? Så læs med her!

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der findes efterhånden masser af lækkert sexlegetøj til mænd. Du kan blandt andet få avancerede sexdukker, virtual reality masturbatorer, eksklusive hi-tech produkter, realistiske pocket pussies og meget andet.

Men hvad er egentlig det bedste af det bedste?

Hos Sinful.dk har de sammensat en top 10-liste med de mest populære produkter til mænd - og den indeholder i dén grad noget for enhver smag. Der er for eksempel både penisringe, forskellige onaniprodukter, anal sexlegetøj og meget andet på listen med bestsellers.

Vi har valgt at fremhæve tre produkter fra top 10-listen, som du kan læse mere om herunder. Hvis du vil se hele listen på én gang, finder du den lige her: Det bedste sexlegetøj til mænd

Den billige: Climax Klar Masturbator
I den lave ende af prisskalaen finder du denne klare masturbator fra Mr. Membr. Den ser måske ikke ser ud af meget, men den gemmer på nogle spændende overraskelser. Det bløde materiale og den indvendige struktur giver en lækker følelse, men den største fordel ved denne masturbator er, at du nemt kan justere vacuumeffekten, så det altid er præcis så stramt, som du kan lide det.

 

Prøv en lækker og billig bestseller

Den eksklusive: Blowjob Penis Vibrator
Ifølge Sinful, får du en eksplosiv onanioplevelse med denne bjowjob penis vibrator. Med sin effektive lufttryksteknologi, 11.000 RPM og stimulerende bevægelser kan du forkæle din penis på en helt ny måde, som du sent vil glemme. Den intelligente stimulation koster selvfølgelig  lidt mere end en almindelig masturbator, men måske er den prisen værd?

 

Forkæl dig selv med en eksklusiv penis vibrator

Den spændende: Sinful Force - Fjernbetjent Prostata Vibrator
Hvis du ikke allerede har erfaring med at stimulere din prostata, kan denne vibrator måske få dig til at overveje de frække muligheder. Sinful Force stimulerer nemlig ikke kun din prostata - den tager sig også af dit mellemkød, som giver en lækker helhedsoplevelse. Du får 11 vibrationsmønstre på selve vibratoren, mens den trådløse fjernbetjening giver dig 11 ekstra muligheder, du kan nyde godt af.

 

Kom godt i gang med at stimulere din prostata

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: