Annonce:
Annonce:

Tre dimser der booster dit sexliv

Få hjælp til stående sex eller til at træne bækkenbunden med disse tre dimser

Få gode råd til at træne potensen i dette indslag med Sexperterne. Video: Ekstra Bladet (arkiv)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Fremtidens sex er lige her. Og det kan købes for penge.  

Vi har samlet en lille vifte af nye hjælpemidler, der kan spifffe dit sexliv lidt op.  

Stand-Up Sex-Machine er udtænkt af Samir Sarač fra Sarajevo, hvorfra han har startet en crowdfunding-kampagne på indiegogo.com.

Han håber på at få 750.000 dollars ind, så han kan gå i gang med at udvikle den mandsstore maskine, der har til formål at gøre det lettere at knalde i oprejst stilling… 

Ingen har endnu fået lyst til at støtte konceptet, der hævder, at det er det bedste, der er sket for missionærstillingen siden tidernes morgen. Den giver simpelthen par mulighed for at få alle fordelene ved missionæren - og alligevel stå op.

Sådan ser den såkaldte 'Stand-Up Sex-Machine' ud. Foto: PR
Sådan ser den såkaldte 'Stand-Up Sex-Machine' ud. Foto: PR
 

Og hvorfor er dette med at stå op så vigtigt? 

Annonce:

Jo, ifølge Sarac, så er det et faktum(!), at mænd får den bedste erektion i stående stilling. Men desværre er det noget fikumdik med stående sex - også ret tungt at bære en kvinde samtidig. Dette skulle maskinen så afhjælpe, idet den giver støtte og mulighed for forskellige vinkler, med justerbare højde og hvad har vi.

Kugletræning godt for kvinders sexliv

Bækkenbund for kvinder 
Også Miss on the go startede som en indiegogo.com-kampagne, og den fik succes. Nu er app og æg i handlen til 169 dollars. For det får hun træningsudstyr til bækkenbunden. Ægget sættes i skeden, hvor det kan vibrere. Disse vibrationer, der kan indstilles efter behov, gør det lettere at lokalisere og dermed træne musklerne. De kan også bare nydes. Samtidig kan hun så følge sin træning via appen og få guides og tricks.

'Miss on the go' kan bruges til at træne bækkenbunden. Foto: PR
'Miss on the go' kan bruges til at træne bækkenbunden. Foto: PR
 

En stærk bækkenbund sikrer angiveligt kraftigere orgasmer og mere tissekontrol. 

Producenten anbefaler, at man tager ægget ud, hvis man skal på toilettet. Det skal heller ikke i numsen.  

Annonce:

Der findes en række lignende produkter på markedet, som den danske legetøjsblogger JoanB blandt andet har testet, fx Lovelife Krush fra OhMiBod og det trykfølsomme Lillian fra Odeco og kGoal.

Jo hårdere jeg klemmer, jo mere vibrerer den

Bækkenbund for mænd 

En par cykelshorts til træning af mandens bækkenbund. Det er ideen bag det indiegogo-startede koncept Vylyv, som kommer i handlen om kort tid til 289 dollars. 

Også den virker via en app og sensorer i buksen, som måler, hvordan du kniber. Via appen får du øvelser og forslag, ligesom du kan følge med i din udvikling. 

Manden bag de avancerede træningstights Michael Whale er en fitness-entusiast, som angiveligt har prøvet 20 forskellige penisforstørrelses-aggregater. Men han indså så, at vejen til bedre erektion og stamina går gennem knibeøvelser. 

Det er han ikke ene om. Den danske mandeterapeut Jakob Kærgaard fortæller herunder, hvordan blandt andet knibeøvelser kan styrke potensen: 

Annonce:

En sund bækkenbunds-muskulatur er super vigtig for den mandlige evne til at styrke rejsningen, kontrollere udløsningen og dermed forlænge den seksuelle akt, og undgå diverse sygdomme i de seksuelle organer. Taoisterne har brugt dette i flere tusinde år, og det er da skønt, at videnskaben nu viser det samme.

Disse specielle cykelshorts hjælper mænd med at træne bækkenbunden. Foto: PR
Disse specielle cykelshorts hjælper mænd med at træne bækkenbunden. Foto: PR
 

- De kursister, jeg har igennem Vital Force Sexual Mastery programmet, oplever ligeledes, at regelmæssig træning af bækkenbunden med nogle specifikke øvelser gør, at de har kontrol over deres udløsning i løbet af et par uger - hvilket de måske aldrig har haft før. Det har en stor indflydelse på ens selvtillid og seksuelle tilfredsstillelse. 

- Når man behersker muskulaturen i bækkenbunden, så kan man bruge den til den tantriske kunst at adskille udløsning og orgasme - og altså blive i stand til at få multiorgasmer under sex. Dette er nemlig ikke kun forbeholdt kvinder, det er også en mulighed for manden. Og det er her den helt store gevinst ligger. 

Annonce:

- Når du lærer det, kan du opleve orgasmer, som spreder sig ud i hele din krop, gang på gang. Det gør sex til en noget anden oplevelse. Også for kvinden, fordi sex nu varer meget længere, og pludselig handler om andet og mere end at manden skal have en udløsning, siger Kærgaard.

45-årig mor til tre: Sådan fik jeg strammet op og gang i sexlivet

Kærgaards træningsprogram: 
Du kan starte med at træne bækkenbunden på to måder: Med nogle korte rytmiske klem, hvor du spænder op i cirka to sekunder og slapper af i to sekunder. Du spænder både de muskler, som får pikken til at løfte sig, når du har jern på, og de muskler som ligger lidt længere bagude, oppe under anus. Det gør du 50 gange og sørger for at spænde godt af derefter. 

Dernæst kan du lave et længere opspænd, hvor du øver dig i at holde spændingen i et minut ad gangen. Prøv at spænde af i maven undervejs, så det kun er bækkenbunden, der arbejder. Igen, husk at slappe af bagefter. Ved kontinuerlig træning vil du opleve markante effekter. 

Annonce:

Du kan også øve dig i at skille de forskellige muskler i bækkenbunden ad, og dernæst bruge disse under sex. Dette er vejen til at skille udløsning og orgasme ad og opnå multiorgasmerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: