Tryllestav kan (måske) løse mit orgasme-problem

29-årige Veronica har aldrig fået orgasme - men nu tester hun super vibratorer. Men virker de?

Veronica har afprøvet en række tryllestave - med varierende held. (Foto: joanb.dk)
Veronica har afprøvet en række tryllestave - med varierende held. (Foto: joanb.dk)

Som 15-årig var nu 29-årige Veronica fra Ålborg udsat for et seksuelt overgreb, der har gjort hende ude af stand til at opnå orgasme.

Nu har den kønne blondine testet super kraftige vibratorer, der har gjort hende mere følsom for seksuel stimulans. Mon de virker?

Til erotikbloggeren Joanb.dk fortæller Veronica om overgrebet, hun som helt ung var udsat for - og om sin snart 15 år lange kamp for at kunne slappe nok af i sengen til at kunne opnå forløsning.

Men bedre selvtillid, mere og bedre viden om egen krop og sjæl, en sød og forstående kæreste og god hjælp fra sexgadgets har været med til at bane vejen for et mere givende sexliv for pigen fra Aalborg, der her fortæller om den vibrator, en såkaldt wand/tryllestav, der forhåbentlig snart vil gøre orgasme-tricket for hende.

- Selv om jeg ikke decideret jagter orgasmen, så havde jeg da håbet, at testen af de her super vibratorer kunne gøre det for mig. Og jeg vil da heller ikke udelukke, at det vil kunne ske, og måske endda meget snart, siger Veronica, der nu har fået øjnene op for de såkaldte wands, der evner at gøre tricket for rigtig mange kvinder, der har problemer med netop at opnå orgasme.

Se også: Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

www.shutterstock.com Sex og samliv Super-sprøjtere om urindebat: Orgasmen vigtigere end væsken

Klitten mere følsom
- Når kæresten giver mig oralsex, kan jeg mærke ham meget bedre nu end tidligere. Det er helt klart takket være testen af de her vibratorer, der har bidraget til at stimulere nerveenderne, både indvendig og udvendig, og det er et stort skridt i den rigtige retning for mig, for os, fortsætter Veronica, hvis vinder-vibratorer nu har fået en fast plads ved sengen.

Samtidig er hun dog også blevet klar over, at vild og blodig vibrator-brug altså heller ikke er vejen frem - alt med måde, ikke mindst når det kommer til de heftige wands.

Her fortæller Veronica om sine test-oplevelser med tryllestave

- I forbindelse med denne test af vibratorer opdagede jeg, hvor stor en forskel der kan være på forskellige typer af wands. Desuden er det vigtigt, erfarede jeg, lige at holde en dags pause eller mere, imellem at man tager dem i brug, da man ellers mister lidt af følelsen. (har hørt folk omtale det som at brænde klitten af.

Kun wand i nødstilfælde
Joan B. der slev har testet legetøj mange år, anbefaler wands:

- Personligt har jeg rigtig god erfaring med at benytte mig at såkaldte wands til hurtigt og nemt at opnå en afstressende og forløsende orgasme. Men inden man eventuelt bruger wand, skal man dog være klar over, at man altså kun hiver en sådan op af skuffen, når man har problemer med at opnå orgasme, eller når det bare skal gå lidt hurtigt.

- Bruger man sin wand hver gang og hele tiden, kan man nemlig risikere, at du bare ikke kan opnå orgasme på anden måde. Hvis man helt uhæmmet benytter dig af Wands, risikerer man til sidst at brænde klitten af, altså sådan nærmest lamme de så følsomme nerveender ude i klitoris, så det kun bliver endnu sværere at opnå orgasme. Så mit råd, også til Veronica, er, at hun skal benytte sin wand med omtanke, måske endda kun i nødstilfælde, fortæller JoanB, hvis egen test af diverse wands/tryllestave du kan læse her.

Orgasmer er dejlige - men det kan være hårdt arbejde af få en hver dag. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 31. mar. 2015 - kl. 09:49 155 orgasmer på 28 dage

Ekstrem-sprøjteren kan ikke stoppe

SEXPERT-TV: Her sidder kvindens orgasme

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere