Annonce:
Annonce:

Tryllestave med magi i begge ender

Blogger har testet orgasmesikre tryllestave med dobbeltfunktioner

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De såkaldte wands - som er ultrakraftige klitorisvibrator, der som udgangspunkt var bygget til muskelmassage - er kendt som orgasmesikre værktøjer.

Nu er der kommer en ny generation af wands - tryllestave - som kombinerer andre stimulationsmuligheder.

Sexlegetøjsbloggeren JoanB. har fået fingre og andet i en række vibratorer og gennemført en orgasmetest, som hun fortæller om her.

- I rigtig mange år sad producenterne af wands tungt på markedet, når det kom til salget af såkaldt orgasme-sikre klitorisvibratorer. Og en god og effektiv wand er da også den type af vibrator, langt de fleste kvinder kan opnå orgasme med hver gang. Og ofte også lynhurtigt. Så tryllestaven er fortsat ret magisk! siger JoanB.

Læs hendes test af multi-wands her

Annonce:

- Men som følge af at andre produkter som fx Womanizeren er kommet på markedet, har producenter af wands udviklet nye tiltag. Fx hvor wandens håndtag fungerer som g-punktsvibrator, fortsætter JoanB.

- På den måde får man ikke kun en super effektiv klitorisvibrator, men to forskellige vibratorer i et og samme produkt.

Om vinderen af testen hedder det bandt andet:

'Embrace Boy Wand er fremstillet i lækkert silikone og ABS-plast materiale, dekoreret med metal, og vibratorhovedet er hårdt og meget fleksibelt. En fleksibilitet i vibratorhalsen der betyder, at produktets vibrationer heldigvis ikke forplanter sig specielt meget videre ned i håndtaget.

Det, der gør Embrace Body Wand til et orgasme sikkert multiværkstøj er, at håndtaget er formet og designet til at blive brugt som G-punkts vibrator. Og jeg må sige, at de har ramt plet med ikke mindst formen på G-punktsdelen. Der er en lille smule tyndere inde på midten. Så når den først er kommet på rette plads, hvor den nu skal stimulere G-punktet, så rammer den rigtig fint. Over et stort område.'

Annonce:

Omvendt er der kritik af taberen:

'Ideen med at kombinere en traditionel wand med også at kunne benytte vibratoren som en rabbit, er da helt fin. Men producenten burde på forhånd have tænkt over, hvordan vi kvinder nu engang er indrettet dernede. For mit vedkommende er indføringsdelen inklusiv wand-hovedet simpelthen for langt. Jeg kan slet ikke få vibratoren til at passe – som en rabbit.'

Læs hele testen her

Test dig selv: Hvordan er dine onanivaner

Glem vibrationerne: Nu skal hun suges til orgasme

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: