TV: Bedstemor-sex forarger på sociale medier

Dokumentaren '50 Shades of Granny', der skildrer unge mænds forhold til ældre kvinder, har forarget på Twitter

Kyle Jones, der er vild med ældre kvinder, har før medvirket i et tv-indslag i juli sidste år (video: Barcroft )

Nogle er til blondiner, andre til brunetter, og så er der dem, der er til gråhårede.

Verden på vrangen - 7. jun. 2014 - kl. 19:16 TV: Ung mand har sex med 91-årig

En ny dokumentar ved navn '50 Shades of Granny', som er blevet sendt på den britiske kanal, Channel 5, har nu forarget på de sociale medier ved at skildre unge mænds seksuelle forhold til ældre kvinder.

Dokumentaren følger blandt andet den 30-årige Octavio, som har været tiltrukket af markant ældre kvinder, siden han var teenager, da han havde et forhold til sin vens mor.

Elsker rynker
Også 'cougar'-jærgeren Kyle Jones fra Pittsburg i Pensylvania, som har datet den 92-årige Marjorie McCool, er en af hovedpersonerne i dokumentaren. Trods 60 års aldersforskel har de to et aktivt sexliv sammen.

- Det, som kvinder ofte har problemer med ved sig selv, er jeg er helt vild med, såsom rynker. Kvinder bekymrer sig over, når deres bryster begynder at hænge, men jeg synes, det ser smaddergodt ud. Jeg er ikke en særlig stor fan af plastikkirurgi, har Kyle Jones tidligere sagt i forbindelse med et tv-indslag til Barcroft Media.

- Jeg bryder mig ikke om at sige gråt hår, jeg siger ‘platin’-farvet hår. Jeg foretrækker den naturlige farve, lyder det fra amerikanske Kyle Jones.

I indslaget foroven kan du møde Kyle Jones, som tidligere har fortalt om sit forhold til ældre kvinder. Du kan også se en teaser fra dokumentaren '50 Shades of Granny' ved at klikke her.

126 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere