Annonce:
Annonce:

TV: Dansk design tager sexlegetøj til nye højder

Danske Ave udfordrer svenske Lelo med luksusgear til den kvalitetsbevidste forbruger

Reklamen for Ave
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her kan du se reklamen for Ave af den danske instruktør Mette Carla Albrechtsen --

Længe har vi været stærkt misundelige på broderfolkets sexlegetøjsgigant LELO.

Men nu er danske Ave kommet på himlen med blandt andet med vibrator NIMBUS og CIRRUS. Aves skylignende vibratorer henvender sig det internationale luksusmarked for sexlegetøj med tydelig skandinavisk designarv - lyst, stilrent, roligt, funktionelt ' i en stil, der minder mere om SAS-reklamer end nåja, sex.

Erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB har testet skyerne.

Annonce:

- NIMBUS vibrerer ret snurrende. Selv er jeg mere til brum, men vibratoren kan komme temmelig højt op i tempo. Så at nå himlen kan godt lade sig gøre, selv for mig, med en lidt ihærdig indsats. Så jeg må nok give mig og lade NIMBUS få en plads i natbordsskuffen, fortæller erotik- og sexlegetøjs-bloggeren JoanB om klitorisvibratoren NIMBUS.

En dansk udviklet og designet vibrator, der forsøger at tage kampen op med andre og mere luksuriøse brands som fx svenske LELO.

Læs JoanB’s anmeldelse af NIMBUS og CIRRUS

Joan har testet Aves legetøj.
Joan har testet Aves legetøj.

Kontrol over det ukontrollerbare
Talskvinde Bojana Todorovic fortæller, at Ave Concept, der står bag vibrator-skyerne, er dansk - og at man fra dag et har forsøgt at fastholde produktlinjen så enkel og naturlig og ikke mindst tro imod den gode, danske designtradition som overhovedet muligt.

Sky giver næsten sig selv, mens Ave stammer fra det danske udtryk 'at holde i ave.' Der refererer til et øjeblik af kontrol over det ellers ukontrollerbare.

Annonce:

- I stedet for bare at rende i hælene på alle de andre producenter af sexlegetøj, der er på markedet, så ønskede vi hos Ave Concept at designe og introducere noget helt nyt med et karakteristisk touch. Der indtil videre er blevet til blandt andet klitorisvibratoren NIMBUS og G-punkts-vibratoren CIRRUS.

Ud over at komme op med unikke og banebrydende produktdesigns, der har en global appel, er målet naturligvis også at producere lækre og stilrene sexlegetøjsprodukter, der helt ned i detaljen virker efter hensigten, siger Bojana Todorovic.

-Jeg tror godt, at de dansk producerede produkter har mulighed for at klare sig på verdensplan, men ikke bare ved at være til. AveConcept er ikke et specielt kendt eller stærkt brand endnu. Så selv om vibratorerne i sig selv er stærke, så skal man meget mere ud over rampen med budskabet om produkterne. Få alverdens kvinder, der er til sexlegetøj, til at tro på produktlinjen. Få dem til at give de danske vibratorer en chance fremfor de mere kendte som fx dem fra LELO, mener JoanB.

Læs mere om Ave Concept her

Læs JoanB’s anmeldelse af NIMBUS og CIRRUS

Tina, 44: Vil hellere have en vibrator end en mand

To kvinder: Vi misbrugte sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: