TV: Får han blowjob på fynsk motorvej?

Frimodigt par fumlede tilsyneladende med andet end gearstangen på motorvejen i retning mod Jylland. Politiet fraråder sex og kørsel på samme tid

(Video: Nikolaj Dori Povlsen)

For Nikolaj Dori Povlsen blev køreturen til Jylland mere eksotisk, end han lige havde regnet med.

Lørdag ved 13-tiden kørte den 22-årige smed og en kammerat på motorvejen i nærheden af Blommeslyst på Fyn, og i bilen foran dem var stemningen ganske hed.

Samfund TV: Pige giver 24 blowjobs for én drink

- Vi kunne se, at den kvindelige passager sad tæt på føreren af bilen, og de kyssede og krammede, forklarer Nikolaj Dori Povlsen om episoden.

-  Vi kørte bag dem i cirka fem minutter, og på et tidspunkt kunne vi se, at hun førte hovedet ned mellem hans ben. Så valgte jeg at at tænde mit kamera og filme, da min ven overhalede bilen, lyder det fra Nikolaj Dori Povlsen.

Hvordan kan du være sikker på, at hun ikke bare samlede noget op fra gulvet?

- Parret blev i hvert fald skide sure, da de opdagede os, og kvinden sendte en fuck-finger i vores retning. Så jeg er overbevist om, at der var tale om et blowjob, fortæller Nikolaj Dori Povlsen.

Fyns Politi kender af gode grunde ikke til den konkrete episode, men vagtchef Jesper Fält oplyser, at der ikke står noget konkret i færdselsloven om blowjobs under kørsel.

Sex & samliv TV: Den liderlige varulv

Vagtchefen vil dog på det kraftigste fraråde andre at kopiere handlingen:

- Man skal være i stand til at føre sin bil på sikker vis og udvise agtpågivenhed i trafikken. Og det er jeg ikke sikker på, at en chauffør vil være i stand til i en sådan situation.

Jesper Fält kender ikke til fortilfælde af lignende episoder, og han vurderer, at handlingen godt kan give bødestraf, hvis chaufføren ikke er i stand til at føre sin bil sikkert.